Just how awesome is Zack & Wiki?


In één van Penny Arcade's beroemdste stripjes werden de interview-vragen van de gemiddelde gamesjournalist als volgt samengevat: "Just how awesome is your game?" Waarop de ontwikkelaar dan mag antwoorden: "So awesome!" Overdreven? Lees Matt Casamassina's meest recente interview met de makers van Zack & Wiki maar eens:

Het is waar dat IGN al een paar weken bezig is met een Koop Zack & Wiki! campagne om te voorkomen dat het veelbelovende spel straks ondergesneeuwd raakt, maar toch. "Z&W is één van de mooiste third party spellen op de Wii. Jullie artiesten verdienen een opslag" is niet eens een vraag!

Zoals viel te verwachten komen er op die manier ook niet echt spannende antwoorden uit de mond van regisseur Hironobu Takeshite, maar stiekem heeft IGN natuurlijk wel een beetje gelijk. "Zack & Wiki: Quest for Barbaros' Treasure" (waarom heeft Matt niet gevraagd naar die belachelijke en veel te lange titel?) ziet eruit als een hele leuke ode aan de oude point & click adventures. Iedereen die de demo al heeft gespeeld is enthousiast en toch kun je erop wachten dat de eerstvolgende Disney-licentie straks drie keer zoveel gaat verkopen als Zack & Wiki. Bekijk het onderstaande filmpje van de E3 nog eens en zorg dat jij in ieder geval tot het selecte groepje behoort dat het spel later dit jaar (of begin volgend jaar) niet over het hoofd gaat zien.

Zie ook:
- Endless Ocean (Forever Blue) trailers
- Mario Party 8 vorige maand het bestverkochte spel in Amerika

Lees ook:Zack & Wiki ziet er leuk uit!
Lees ook:Gratis online Flash-demo: Zack & Wiki
Lees ook:Zack & Wiki wordt positief ontvangen: video review
Lees ook:Alien Syndrome, ouderwetse retro actie op je Wii
Lees ook:Ah… Zack & Wiki!

Eén reactie op “Just how awesome is Zack & Wiki?

  1. Oscar Mopperkont

    Hij komt dus ook nog eens eind oktober uit? Dus tussen het Nintendo geweld van Mario, Metroid Prime en Super Smash Brothers? Ik heb geen idee of het echt een leuk spel is, maar het zal inderdaad waarschijnlijk niet de waardering en verkopen krijgen die het spel verdient dan.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.