Okamiden trailer: Chibiterasu ontmoet een DS


Schattige trailer waarin Chibiterasu voor het eerst kennismaakt met een Nintendo DS. Als ik Capcom was zou ik Okamiden’s grootste minpunt (dat het spel niet op de 3DS verschijnt) niet onnodig benadrukken, maar misschien is dat te simpel gedacht. Capcom denkt aan die installed user base van 129 miljoen verkochte DS’en terwijl ik gewoon in 3D wil spelen.

Het spel ziet er fantastisch uit. Wie had gedacht dat cel shading zo goed zou werken op de DS? Met die grove zwarte lijnen om alle poppetjes lijkt het echt net een pentekening. In ieder geval in deze trailer. Mijn eindoordeel bewaar ik totdat ik het spel in actie heb gezien op mijn eigen DS. In Japan is Okamiden al vier maanden te koop. De eerste recensies zijn redelijk positief, al is iedereen het er wel over eens dat Okami beter was. Vanaf aanstaande vrijdag kunnen we ontdekken wat daar van waar is.


Kijken op YouTube

[g.forum]

Lees ook:Okamiden: zie Chibiterasu in actie op de DS
Lees ook:Okamiden een nieuw spel met een nieuwe hoofdrolspeler
Lees ook:Kijken: uitgebreide Okamiden-trailer
Lees ook:Nieuwe Engelstalige Okamiden trailer
Lees ook:In Japan krijgt Okamiden een uitgebreide Collector’s Edition

2 reacties op “Okamiden trailer: Chibiterasu ontmoet een DS

  1. Kikujiro

    Er staat al een tijdje een demootje in het Nintendokanaal van de Wii.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Erik

    Cool. Net even gekeken en het is dezelfde demo als op Nintendo’s Post E3-event. Ik hoop niet dat het hele spel ZO lineair is, maar als introductie werkt het wel erg goed. Ik weet nog dat ik me bij het zien van de trailers ergerde aan het constante schermpje wisselen als je de celestial brush wilt gebruiken, maar in de praktijk is het nauwelijks irritant.
    .
    Waar ik me wel aan ergerde: dat poppetje dat vraagt of je hulp nodig hebt. Ik zeg ‘nee’, hij vraagt ‘weet je het zeker?’ en die tweede keer kies ik per ongeluk toch voor ‘ja’. Dat gebeurde me iedere keer als hij zijn hulp aanbood. Een beetje jammer, maar verder een veelbelovende demo. De puzzels doen me heel erg aan de tweede Zelda’s voor de DS denken, maar dan met een frisse setting en hopelijk een paar verrassingen. Ik heb er wel zin in.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.