Picross 3D (je nieuwe verslaving) komt in februari naar de DS


Nintendo heeft bevestigd dat Picross 3D in Europa wordt uitgebracht. Op vrijdag 5 februari 2010 om precies te zijn. Iedereen die weleens Picross heeft gespeeld (DS-bezitters hebben Picross DS, Wii-bezitters kunnen Mario’s Super Picross downloaden in het winkelkanaal) begrijpt waarom puzzelfans reikhalzend uitkijken naar deze nieuwe variant. In Picross ontdekten we verborgen tekeningen door vakjes in te vullen op een tweedimensionaal veld. In Picross 3D gaan we verborgen standbeelden ontdekken door (aan de hand van getallen op de zijkant) blokjes weg te hakken van een driedimensionaal kubus. Ik heb gemerkt dat mensen die Picross nog nooit gespeeld hebben meestal niet begrijpen wat de bedoeling is van dit spel. Zelfs niet na het zien van een filmpje. Dit is er één die je zelf moet ervaren voordat het klikt. Hopelijk snapt Nintendo dat ook en voegt volgend jaar een speelbare demo toe aan het Nintendo Kanaal.


Directe Link

[g.forum]

Lees ook:Rittai Picross komt eraan, maakt Picross driedimensionaal
Lees ook:Picross 3D trailer + demo in Nintendo kanaal
Lees ook:Mario’s Super Picross: uitgespeeld
Lees ook:Hallo Mario’s Super Picross, vaarwel vrije tijd
Lees ook:Nieuwe Play B3yond promo: control

3 reacties op “Picross 3D (je nieuwe verslaving) komt in februari naar de DS

  1. Kars

    Haha ik weet nog dat je hier helemaal verslaafd aan was inderdaad:P Nja het ziet er wel leuk uit, en het lijkt me echt zo’n spel wat je kunt spelen als je heel even niets te doen hebt. In de bus bijvoorbeeld. Ik hou hem wel in de gaten;)

      /   Beantwoorden  / 
  2. Rob

    Picross 3D is de Europese versie van Rittai Picross. In afwachting van deze Europese release heb ik de Japanse versie gespeeld.
    Geloof me maar gerust dat dit spel zijn geld écht dubbel en dwars waard wordt. Ik heb zelfs Nintendo een e-mail gestuurd met het verzoek dit spel a.u.b. uit te brengen i.p.v. die wezenloze Laura’s passies, die je in elke speelgoedwinkel aantreft.

    Dit spel is gewoon een juweel. Briljant! Echt waar!

      /   Beantwoorden  / 
  3. Naltrexon

    Ja, dit lijkt idd hartstikke verslavend te zijn!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.