Het Enchanted Folk dagboek – weer niks gevangen vandaag

Ingespannen tuur ik over het water. Zijn dat luchtbellen of is het een weerspiegeling? Wordt mijn dobber omlaag getrokken of rolt er gewoon een golfje overheen? Ik durf nauwelijks adem te halen. Nee, een vis vangen in Enchanted Folk is helemaal niet zo eenvoudig.

In tegenstelling tot de vissen in bepaalde andere spellen zwemmen er hier geen zichtbare schaduwen onder het wateropperlvlak. Alleen een luchtbel die af en toe omhoog borrelt geeft aan dat er misschien een vis in de buurt is. Zuchtend haal ik mijn hengel in om het nog eens aan de overkant te proberen.

Op de brug kom ik Damian tegen. Hij ziet er boos uit. “Weet je wat Olivia tegen me zei?” briest hij. “Ze zei dat ik geen vriendschap kan sluiten met meisjes omdat ik niet gevoelig genoeg ben. Heb je ooit zulke onzin gehoord!? Weet je wat ik vind?” De aderen in zijn nek zwellen vervaarlijk op. “Volgens mij kunnen meisjes geen vriendschap met mij sluiten omdat ze daar niet stoer genoeg voor zijn! Jij begrijpt wat ik bedoel, toch Erik? Weet je wat? Wij gaan elkaar voortaan begroeten met een klap op de schouder! Dan kan iedereen zien hoe stoer onze vriendschap is!”

Na één blik op zijn gespierde armen en griezelig brede schouders weet ik genoeg: ik loop voortaan wel een blokje om als ik Damian tegenkom!

games.blog forum

Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 382
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 154
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 363
Lees ook:God of War 2 – Pegasus trailer
Lees ook:Sonic and the Secret Rings eindfilmpje

5 reacties op “Het Enchanted Folk dagboek – weer niks gevangen vandaag

  1. kiara

    Echt leuk!! en die damiaan is best raar =^p
    maar die meisjes zijn ook raar,,,heel het spel is zo raar xD
    Echt een leuk dagboek!! ik kan niet wachten op vervolg :D

      /   Beantwoorden  / 
  2. Linkster/G.Tom

    ik heb vandaag geleerd hoe ik mezelf onzichtbaar kan toveren! mijn school heet trouwens zweinstein, hoe heet die van jou?

      /   Beantwoorden  / 
  3. Jordy

    Ik weet niet of ik hem moet kopen, is het een aanrader?

      /   Beantwoorden  / 
  4. Erik

    Ik vind hem niet zo leuk als Animal Crossing maar leuker dan My Sims. Wat ik geloof ik nog het meeste mis zijn de opdrachtjes van bewoners. Op de één of andere manier gaf zoiets simpels als een brief bezorgen toch het gevoel van een kleine samenleving waar iedereen elkaar kende. De bewoners in Enchanted Kingdom voelen iets kunstmatiger… maar ik vermaak me er evengoed mee.

      /   Beantwoorden  / 
  5. Maaike.

    Wanneer ligt ie bij de Bart Smit? Ö

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.