Het Pokémon Dagboek dag 96: Vergeef me Psyduck


Hey kids! Ik wil niet veel zeggen, maar volgens mij lezen jullie dit dagboek nog beter dan ik. Terwijl ik de schrijver ben onthouden jullie allerlei details die ik zelf allang weer was vergeten. Jullie lijken wel geobsedeerde fans! Om een voorbeeld te geven: ik was allang vergeten dat ik mijn goede vriend Psyduck een paar maanden geleden in de Pokémon Day Care had achtergelaten.

Jullie aan de andere kant, wisten het nog precies. En bleven me er keer op keer aan herinneren. "Erik Psyduck zit nog in de Day Care!" zeiden jullie. Keer op keer. Eerst kon ik daar niet zoveel mee. Ik was druk bezig met mijn avontuur en Psyduck was gewoon niet sterk genoeg. Maar nu… nou ja, het avontuur is toch afgelopen. Ik kon Psyduck net zo goed even ophalen, toch? Precies, dat vond ik ook. En dus klopte ik vanavond aan bij de Pokémon Day Care, betaalde 2500 muntjes, en viel mijn goede vriend Psyduck in de armen. Het was een emotioneel moment. Die goede oude Psyduck. Level 45 is hij inmiddels en volgens de liefdesmeter op mijn Pokétch horloge houdt hij nog maar een heel klein beetje van me. De belangrijkste les die ik vandaag heb geleerd is dan ook dat je nooit je vrienden maandenlang moet achterlaten bij een dagverblijf. Dat wordt je niet in dank afgenomen.

Bekijk het hele Pokémon Dagboek

Lees ook:Het Pokémon Dagboek dag 26: Dag Psyduck
Lees ook:Het Pokémon Dagboek dag 97: Op avontuur met Psyduck
Lees ook:Het Pokémon Dagboek dag 20: Schattige Pokémon in Amity Square
Lees ook:Het Pokémon Dagboek dag 69: Quagy leert Strength
Lees ook:Het Pokémon Dagboek dag 83: Nog steeds onderweg

35 reacties op “Het Pokémon Dagboek dag 96: Vergeef me Psyduck

 1. oscar

  hoeveel levels is je psyduck gestegen?
  je kan hem nu trainen zodat het een golduck wordt.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Linkster

  erik, ga je nu een phantom hourglass dagboek maken? ik bedoel, als je vind dat hij moeilijk te tekenen is moet je maar naar de tekening die je hebt gemaakt bij dat artikel over dat je in de woestijn tempel van twilight princess zat. die was ook goed!

    /   Beantwoorden  / 
 3. erik

  Alleen ben ik met die tekening wel een paar uur bezig geweest terwijl een gemiddelde pokémon tekening maar 20 minuutjes duurt.

    /   Beantwoorden  / 
 4. jarne

  nou op de tekening ziet hij er wel gelukkig uit

    /   Beantwoorden  / 
 5. erik

  Nouja, hij was natuurlijk wél blij dat hij eindelijk weg mocht daar. ;)

    /   Beantwoorden  / 
 6. Arcanine

  als je hem nu een level hoger maakt evolueerd hij in golduck!

    /   Beantwoorden  / 
 7. bastjaan

  dat is mega! maar tot welk pokemondagboek dag ga je nu? of was dit de laatste?

    /   Beantwoorden  / 
 8. erik

  Nee niet de laatste, maar tot hoever precies… misschien maak ik morgen de laatste dag?

    /   Beantwoorden  / 
 9. polidoli

  erik wacht nog even met de laatste dag van het dagboek,wacht tot dag 100!

  PS:fijn dat je psyduck terug is(hij moest het met een enge gastly doen)!

    /   Beantwoorden  / 
 10. mv miep

  erik heb je je nationale pokedek al?

    /   Beantwoorden  / 
 11. rick

  erik blijf spelen op diamond!!!
  maar je hoeft je dagboek niet teschijven.
  PS:zal wel leuk zijn als je dit dagboek verder schreef en wie blijft spelen???

    /   Beantwoorden  / 
 12. basioh

  ik blijf spele net als bij acww:)

    /   Beantwoorden  / 
 13. rick

  en erik waar ken je je vriend code vinden ik heb de pal pad wel maar als ik kijk naar mijn code …….. niets!!!

    /   Beantwoorden  / 
 14. erik

  100 is geen magisch getal. Die drie dagen extra zouden ook niet zoveel uitmaken en ik ben serieus door m’n onderwerpen om over te schrijven heen!

  “erik heb je je nationale pokedek al?”

  Nope.

  “en erik waar ken je je vriend code vinden ik heb de pal pad wel maar als ik kijk naar mijn code …….. niets!!!”

  Hm… dat is vreemd. En je hebt je DS wel afgestemd op je draadloze router?

    /   Beantwoorden  / 
 15. basioh

  hmmm… misschien moet je eerst even met die dame agter de eerste balie van de wifi praten?:S anders zou ik het ook nie weten…

    /   Beantwoorden  / 
 16. Polidoli

  hee erik,die nationale pokedeX krijg je als je alle 150 pokemon van de sinnoh dex gezien hebt van prof.Rowan als je die eenmaal hebt kan je nog wel even door blijven spelen!

  “100 is geen magisch getal. Die drie dagen extra zouden ook niet zoveel uitmaken en ik ben serieus door m’n onderwerpen om over te schrijven heen”

  die 3 dagen kan je dus nog wel heel even vol schrijven toch?

  PS:welke pokemon zit nu in je box?er moet toch iemand in de plaats zijn gekomen!

  TIP:je psyduck wordt gelukkiger als hij weer ‘s naar de amnity sqaud(ofzo) gaan

    /   Beantwoorden  / 
 17. Wesley

  Zodra je de national dex hebt (die krijg je wanneer je alle 150 pokémon ziet) kun je naar nieuwe plekken op het eiland boven in de hoek en kun je op de plekken waar je al bent geweest nieuwe pokémon tegen komen, als je Palkia van Pokémon Pearl nog niet hebt gezien moet je met de oma van Cyntia gaat praten, zij laat je een plaatje van Palkia zien en deze komt automatisch in je dex te staan. Als je alle 150 pokémon hebt gezien moet je trouwens eerst nog naar het lab gaan om de dex daar bij Rowan op te halen.

    /   Beantwoorden  / 
 18. Patrick

  wie komt er donderdag en vrijdag half acht online???

    /   Beantwoorden  / 
 19. MonkeyCrossing

  ik vond Pokemon Crystal de beste als je de leauge hebt verslagen wachten er nog 8 badges op je

  Dat zijn 16 badges :)

    /   Beantwoorden  / 
 20. basioh

  ’100 is geen magisch getal. Die drie dagen extra zouden ook niet zoveel uitmaken en ik ben serieus door m’n onderwerpen om over te schrijven heen!’

  en met acww dan? toen was 100 tog speciaal?

    /   Beantwoorden  / 
 21. palky

  Hey erik. Ik wacht op je antwort van gisteren.

    /   Beantwoorden  / 
 22. bastjaan

  wie met ik mijn fc en naam staan ergens in het pokemondagboek en als je begint met het dagboek van zelda, wil je daarvoor wacten tot 2 december want dat van stibat sorteer en win had ik gewonnen en vandaag mocht ik zien wat ze hadden gekocht maar ik wist dat het zelda was maar het waren allemaal pokemonkaarten en dan krijg ik het op 2 december van sinterklaas (die natuurlijk niet bestaat) dus doe maar nog een maand verder met het pokemondagboek.(minstens)alstublieft!
  please!

    /   Beantwoorden  / 
 23. Patrick

  basioh watis jouw team?
  Mijne is:
  metagross lvl 100
  wailord lvl 100
  garydos lvl 100
  rayquaza lvl 84
  kyogre lvl 85
  giratina lvl 78

  ps:ik heb nog veel andere als dit team te goed is

    /   Beantwoorden  / 
 24. erik

  “Hey erik. Ik wacht op je antwort van gisteren.”

  Ik strooi m’n msn-adres liever niet teveel rond op het internet ;)

    /   Beantwoorden  / 
 25. Patrick

  Hey erik ik wil echt heel graag tegen jou vechten ik heb jou fc al toegevoegt.
  Mijn fc is:4467 8742 6523.

  ps: ik volg je dagboek al vanaf dag 1 ik vind het echt grappig en leuk!!

    /   Beantwoorden  / 
 26. Patrick

  oh ja en ik kan m’n team aanpassen anders word het een beetje moeilijk voor en dat vind ikzelf ook niet leuk…

    /   Beantwoorden  / 
 27. Patrick

  iedereen voeg mijn fc toe:4467 8742 6523
  Ik heb basioh, FEM, thom, gianny,lisanne(liz),en erik.
  degene die niet in dit rijtje staat en tegen mij wil voeg geef jou fc dan ff en voeg mij toe

    /   Beantwoorden  / 
 28. erik

  Okee patrick, ik zal jou nu ook even toevoegen…

    /   Beantwoorden  / 
 29. erik

  Toegevoegd en ik ben nu online!

    /   Beantwoorden  / 
 30. basioh

  bas1997
  7876-9853-8759
  voeg me toe patrick en de rest

    /   Beantwoorden  / 
 31. bastjaan

  weer, in plaats van basioh moet dat batjaan zijn.

    /   Beantwoorden  / 
 32. kevin's pokemon

  dialga:zeker mij trainen als je weer op diamond speelt é!

  crobat:uitslover…hij mist je nu al……
  niet dat ik je niet mis want IK MIS JE!

  ps:je fans ook

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.