Metroid Prime 3 zegt: Metroid Dread is bijna klaar


Dat is interessant: het legendarische Metroid Dread bestaat blijkbaar echt, of Retro Studios haalt een hele gemene grap met ons uit. Metroid Dread, voor wie het was vergeten, is een titel die in 2005 opdook op een lijst met toekomstige DS-spellen. Het zou een 2D Metroid spel zijn dat qua verhaal het directe vervolg is op Metroid Fusion. Alleen hebben we na die ene aankondinging (eigenlijk meer een lek, Nintendo heeft er nooit officieel iets over naar buiten gebracht) helemaal nooit meer wat van het spel gehoord.

Maar nu heeft IGN Metroid Prime 3: Corruption op de Wii grondig uitgespeeld, en ergens diep verborgen in het spel kwam Matt Casamassina de volgende boodschap tegen:

"Experiment status report update: Metroid project 'Dread' is nearing the final stages of completion."

Die referentie is wel heel erg obscuur om er een grap over te maken. Dat zou dan een grap zijn waar maar een paar honderd mensen over de hele wereld om kunnen lachen. Het lijkt waarschijnlijker (al is dit nog lang geen officiële bevestiging) dat Retro echt een voorzichtige eerste hint wil laten vallen over een nieuw Metroid-spel.

Bron: NeoGAF Maar pas op! Op die pagina ook een grote Metroid Prime 3 spoiler over waar die boodschap precies te vinden is. Klikken op eigen risico.

Zie ook:
- Dragon Quest IX uitgesteld tot 2008
- Het Pokemon Dagboek

Lees ook:Metroid Dread bestond echt
Lees ook:Trailer Metroid Prime Federation Force voor 3DS
Lees ook:Metroid Prime 1, 2 & 3 op één schijfje naar de Wii
Lees ook:Metroid Prime Trilogy ook naar Europa
Lees ook:Metroid Prime 4 aangekondigd

2 reacties op “Metroid Prime 3 zegt: Metroid Dread is bijna klaar

  1. MonkeyCrossing

    wanneer is dit spel uitgekomen dan of moet ie nog uit komen in nederland?

      /   Beantwoorden  / 
  2. panarock

    metroid prime dread is niet uitgekomen het is in 2005 uitgelekt waardoor nintendo het project stop legde dit is een hint in het spel dat daatwerkelijk het spel mischien dan toch nog uit komt

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.