Geometry Wars naar Wii en DS


Volgens buttonbasher staat het in het nieuwste nummer van Nintendo's officiële tijdschrift Nintendo Power. Een vernieuwde versie van XBLA-hit Geometry Wars zou onder de voorlopige titel Geometry Wars Galaxies worden voorbereid voor release op de Wii en de Nintendo DS. De Wii-versie maakt gebruik van motion-controls en de DS-versie wordt bestuurd via het touchscreen.

Wat moeten we hier nu weer van denken? Alles is mogelijk, neem ik aan. Bizarre Creations is een third party ontwikkelaar, dus het staat ze in principe vrij hun spel aan iedere geïnteresseerde partij te verkopen. Maar toch voelt het vreemd. Altijd als ik aan Geometry Wars denk moet ik automatisch aan de Xbox 360 denken. Om het gerucht nog interessanter te maken: die 360-versie (Retro Evolved) zou als een bonus ook bij Geometry Wars: Galaxies geleverd worden.

Edit:

En de site is nu ook geupdate met foto's van het Nintendo Power artikel. Ziet er echt uit! Gerucht bevestigd, wat mij betreft.

Wat dit betekent? Ik weet het niet. Ofwel Microsoft had er helemaal niks over te zeggen, of het bedrijf ziet de Wii (net als de DS) niet als een concurrent voor de Xbox 360. Het is hoedanook goed nieuws voor iedereen, en vooral voor mensen met een Wii of een DS in huis. Geometry Wars is leuk en zwaarverslavend! Net als op Xbox Live Arcade zou het ook een uitstekende titel zijn om mensen kennis te laten maken met Nintendo's nieuwe downloadservice.

(Nu alleen nog hopen dat Battalion Wars ontwikkelaar Kuju het niet verpest).

Bron: Buttonbasher

Zie ook:
- Meer Super Smash Bros informatie in 7 dagen
- Metroid Prime 3: Corruption op 20 augustus

Lees ook:Geometry Wars: Retro Evolved 2 onderweg
Lees ook:Rare op XBLA: JetPac Refueled trailer
Lees ook:Live Arcade vs. Virtual Console
Lees ook:Amerikaanse hoes Monster Hunter Tri + zwarte Classic Controller
Lees ook:One Chanbara R Wii port screenshots

2 reacties op “Geometry Wars naar Wii en DS

  1. Cailin Coilleach

    Nice! Ik vond dit al een geniaal spel op de 360 en ik vond’t al jammer dat ik’t thuis niet kan spelen. Jammer alleen dat ze’t waarschijnlijk fiks duurder zullen maken voor de DS dan in de Live Arcade. :/

      /   Beantwoorden  / 
  2. Erwin

    Jaaaahhhhhhhhhhhh Wanneer ??????? owja, stuur me een mailtje als je een pc versie wilt!

    erwinjonk(apestaartje)gmail(puntje)com!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.