Bekijk hier de Legend of Starfi 4 commercial (NDS)

The Legend of Starfi is een door Nintendo zelf uitgegeven serie platformgames waarvan er al drie op de GBA verschenen. Je kijkt nu naar een reclamespotje voor deel 4, het eerste deel voor de DS. De kans is groot dat ook dit spel nooit buiten Japan zal verschijnen, en ik kan er niet bepaald van wakker liggen.
Toen ik voor het eerst van het bestaan van Starfi hoorde heb ik onmiddellijk één van zijn GBA-avonturen besteld. Ik was er van overtuigd dat ik een soort heilige graal had ontdekt. Een compleet nieuwe Nintendo-platformer waar ik nog nooit eerder van had gehoord, wow!

Als ik in een hele goede bui was zou ik het spel misschien omschrijven als een wat minder geslaagde, en makkelijkere (!), versie van Kirby. In een minder goede bui zou ik er ook bij vertellen dat het spel zich bijna geheel onder water afspeelt, waardoor je continu te maken hebt met die typische irritante "zweverige", onnauwkeurige en vooral trage controls. Bepaald geen pretje. Dit deel vier ziet er weer exact hetzelfde uit. Ik trap er in ieder geval niet weer in, voor mij geen Starfi meer.

Bron: Nintendo Japan

Win een Nintendo DS + Animal Crossing!

Zie ook:
- Geïllustreerd Animal Crossing dagboek
- Japanse Tales of the Tempest commercial
- Tingle RPG gecancelled, online Zelda wordt nog overwogen
- Zie CONTACT in beweging

Lees ook:Volledige Animal Crossing tekenfilm op YouTube (ondertiteld!)
Lees ook:Twee filmpjes My Sims op de DS
Lees ook:Animal Crossing film zegt: Let’s meet in Wii
Lees ook:Nieuwe Animal Crossing movietrailer
Lees ook:Animal Crossing komt ook naar de Revolution

Eén reactie op “Bekijk hier de Legend of Starfi 4 commercial (NDS)

  1. anthony

    puh! ik heb deze stafy ( eerste stafy spel ) en ik ben er best tevreden mee! eindbazen hebben een HP bar, eindbazen zijn de tweede keer moeilijker, er zijn missies voor zowel stapy en stafy, je hebts specials, en stafy zuigt niet :P ( slechte kirby grap )

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.