Sega Forever: gratis klassieke spellen op je mobieltje

Kijken op YouTube
Leuke reclame! De service vind ik niet echt interessant (gratis Sega-spellen op je mobieltje), maar het bijbehorende filmpje is wel een perfect eerbetoon aan Sega’s advertenties uit de jaren ’90. Van de muziek tot de lettertypes tot de gestoorde wetenschapper… dit is de ultieme Sega-reclame.

Mocht jij wel belangstelling hebben voor de app: Sega Forever is een manier om klassieke spellen te spelen van alle Sega-consoles (ook Saturn en Dreamcast!) op je iPhone of Android-toestel. Gratis met in-game advertenties, of voor €1,99 als je liever zonder reclame speelt. Sega belooft leaderboards, achievements, online multiplayer en ondersteuning voor bluetooth controllers. De service gaat morgen van start met Sonic the Hedgehog, Phantasy Star II, Comix Zone, Kid Chameleon en Altered Beasts. Nieuwe spellen worden iedere twee weken toegevoegd.

Klinkt goed. Jammer dat Sega zich voorlopig alleen richt op mobile. In een interview suggereert een van de bedenkers dat Sega Forever later misschien ook naar de pc komt of naar “spelcomputers zoals de Switch”. Laten we daar dan maar op wachten.

Neo-games.blog forum

Lees ook:PlayStation Home begint morgen
Lees ook:Xbox One alsnog backward compatible met Xbox 360
Lees ook:Nieuwe trailer Super Meat Boy Forever
Lees ook:Nieuwe Nights trailer: saaie grondlevels, mooie vlieglevels
Lees ook:Zo zag Duke Nukem Forever eruit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.