Nom Nom Galaxy (PixelJunk Inc.) naar PS4

nomnomgalaxy
Oeh, leuk! Nom Nom Galaxy komt alsnog naar de PlayStation 4. Dit spel werd in 2013 aangekondigd voor de pc (toen nog als PixelJunk Inc), maar inmiddels heeft Q-Games een uitgever gevonden om hem ook naar de PS4 te porten. Zo zijn alle PixelJunk-spellen toch weer speelbaar op een Sony-platform.

In Nom Nom Galaxy bouw je een soepfabriek op een buitenaardse planeet. Het spel lijkt een beetje op Terraria, maar dan dus met het specifieke doel om een soep imperium op te bouwen. Alles wat je opgraaft steek je meteen weer in de fabriek of in robots die soep-ingrediënten verzamelen. Ondertussen wordt je fabriek aangevallen door ruimteschepen van de concurrent, zodat je tussen de bedrijven door ook nog een Tower Defense-achtig verdedigingsnetwerk moet aanleggen. De trailer legt het allemaal verrassend goed uit, dus klik vooral even verder. (Geweldige soundtrack trouwens, hopelijk zit die ook in het spel zelf).

Nom Nom Galaxy wordt op 12 mei toegevoegd aan de PlayStation Store. Op de pc is het spel al maandenlang verkrijgbaar via Steam Early Access, al is die versie blijkbaar nog steeds niet helemaal af.

Kijken op YouTube

Neo-games.blog forum

Lees ook:Kijk dit: buitenaardse soep maken met Pixeljunk Inc.
Lees ook:35 Nieuwe Super Mario Galaxy screenshots
Lees ook:De nieuwe Super Mario Galaxy filmpjes van 8 november
Lees ook:Super Mario Galaxy soundtrack in de sterrencatalogus
Lees ook:Op nummer elf in de Kerstspelletjes Top13…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.