Kijk dit: nieuwe trailer tekenfilmspel Rime

rime

Nieuwe trailer van het spel dat door iedereen wordt vergeleken met Legend of Zelda: The Wind Waker. Celshaded tekenfilmgraphics, veel zonnige strandscenes, een klein jongetje als hoofdrolspeler… het is voor Nintendofans ook wel moeilijk om niet meteen de link met Link te leggen.

Kijk je verder dan de graphics, dan zijn er gelukkig ook een hoop verschillen. Ik zou zeggen dat Rime vooral wat verstilder oogt dan het gemiddelde Zelda-avontuur. Minder Nintendo, meer Team Ico. Hier zijn geen zwaardgevechten en muzikale schatkisten, alleen een eiland vol mysterieuze puzzels. Het verhaal is ook lekker minimalistisch: een jongetje wordt wakker op het strand en heeft geen idee wie hij is of waar hij vandaan komt. That’s it. Verder mogen spelers helemaal zelf ontdekken wat er aan de hand is en waarom die witte toren steeds in beeld komt.

Het vorige project van ontwikkelaar Tequila Works was de goed ontvangen tweedimensionale zombiegame Deadlight. Die verscheen alleen op de Xbox 360, maar Rime wordt exclusief ontwikkeld voor de PlayStation 4.

Kijken op YouTube

[g.forum]

Lees ook:Nieuwe trailer indiegame Rime
Lees ook:Indiegame Rime verschijnt in mei, wordt duurder op de Switch
Lees ook:Interessant nieuw Wii-spel van Hudson: Shadow Tower
Lees ook:Nieuwe screenshots Shadow Tower
Lees ook:Online spelletje: Momiga

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.