Schaap kado bij Harvest Moon

Is hij niet schattig? Wie nu het Gamecube-spel Harvest Moon: Magical Melody bestelt bij EB Games, krijgt er een knuffelschaap bij kado.

Hoewel het basisconcept van Harvest Moon wel altijd gelijk zal blijven, verschilt Magical Melody toch behoorlijk van A Wonderful Life, het vorige Harvest Moon spel op de Gamecube. De graphics zijn nog schattiger geworden (en worden ditmaal getoond in een bovenaanzicht in plaats van de volledige 3D wereld van Wonderful Life), er is meer communicatie mogelijk met dorpsbewoners en de hele ervaring moet wat doelgerichter worden. Het vorige spel was inderdaad wel erg vrijblijvend, daarom is het fijn dat je nu ook opdrachten kunt vervullen om de 100 magische muziek noten te verzamelen, en vanwege een paar andere boerderijen die met jou concurreren heb je deze keer ook echt een goede reden om zoveel mogelijk geld bij elkaar te harken.

Het klinkt allemaal erg veelbelovend, en ondanks mijn niet zo geweldige ervaringen met de vorige game zit ik er toch weer over te denken om dit deel te gaan halen. Als we er in Nederland ook een schaap bij krijgen tenminste.

Bron: EB Games

Lees ook:Harvest Moon: Magical Melody nu ook naar Wii
Lees ook:Een weekje Harvest Moon Magical Melody
Lees ook:Vier nieuwe screenshots van het spel dat niet Harvest Moon Heroes heet
Lees ook:Harvest Moon Wii trailer, ik zie minigames
Lees ook:IGN Harvest Moon DS review

3 reacties op “Schaap kado bij Harvest Moon

  1. bob

    Harvest Moon lijkt mij eeen hele goeie game want ik heb er veel info over verzameld, screenshots en filmpjes gekeken maar vooral ook omdat je zowel jongen als meisje kan zijn en veel mensen waar mee je kan trouwen.
    ik ben dan ook een hele grote Harvest Moon-fan

      /   Beantwoorden  / 
  2. AC:WW fan :D

    Dat spel wou ik al hebben maar ik wil het bestellen (als het mag van mijn ouder)anders moet ik 3 maanden w8en tot EU release! en dat schaapje is so lief:D

      /   Beantwoorden  / 
  3. lisa

    ik wil hem ook graag (maar ik ga het nog aan mijn ouders vragen) maar als het de amerikaanse is kan ik hem toch niet op mijn nederlandse gamecubje afspelen. door dat regiovrij gezeur

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.