Internetproblemen


Ken je dat? Dat je browser opeens geen verbinding meer kan maken met het internet? En dat resetten niet helpt? En dat het meisje van de telefonische helpdesk concludeert dat je router dan wel defect zal zijn? Nou, in die situatie zit ik dus. Eerder deze week had ik ook al internetproblemen, maar toen kon mijn provider het nog via de telefoon oplossen. Deze keer is het echt goed mis, dus ik zal moeten wachten tot de nieuwe router is bezorgd. Dat is hopelijk morgen, maar als we pech hebben wordt games.blog dus pas na het weekeinde weer geüpdatet. Excuses voor het ongemak.

Dit berichtje schrijf ik trouwens vanuit de bibliotheek. Ik betaal hier per minuut, dus ik probeer het kort te houden. (Ook al frustreert het me mateloos dat ik al 2 dagen geen gamesites meer heb bezocht. Heb ik nog belangrijk nieuws gemist? Zoals een nieuwe Animal Crossing voor de Wii U of een releasedatum voor The Last Guardian? Nu ja, geef ook eigenlijk maar geen antwoord. Ik kan de reacties toch pas lezen als mijn internet het weer doet). Fijn weekend allemaal!

Lees ook:eShop betaalkaartjes gespot op Nintendo’s site, ook al in de winkel?
Lees ook:Trage verbinding? Vreemde Error Codes?
Lees ook:PlayStation Now naar Nederland & Belgïe
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 184
Lees ook:Het Pokémon Dagboek dag 60: Daglicht!

5 reacties op “Internetproblemen

 1. Wouwter

  Nou is deze reactie totaal nutteloos omdat je het pas leest als je weer internet hebt, maar er is op best veel plaatsen gratis WIFI te vinden (op veel treinstations bijvoorbeeld). Daar zou je met je smartphone (of 3DS/Vita?) op kunnen om artikelen te lezen. Als je echt wanhopig bent. :P Eigenlijk zouden bibliotheken ook gratis WIFI aan moeten bieden.

    /   Beantwoorden  / 
 2. G.Tom

  Wat rottig! De vergelijking “Een blogger zonder internetverbinding” past precies in het rijtje met “Een boot zonder zeil” en “Een trein zonder machinist”… Nog even doorbijten Erik!

    /   Beantwoorden  / 
 3. Erik

  I’m back! Eindelijk weer internet thuis. Wat een verademing zeg. Als je het moet missen besef je pas hoe vaak op een dag je eigenlijk online bent.

  En hoe goed zou dat Wi-Fi signaal op stations eigenlijk zijn? Als je vlak bij een station woont, zou je dan zelf geen abonnement hoeven afsluiten?

    /   Beantwoorden  / 
  1. Kikujiro

   Is best wel goed. Als vast treinreiziger heb ik altijd mijn 3DS bij me om optimaal gebruik te maken van de SpotPass functionaliteit van de KPN-hotspots op treinstations. Ik denk echter niet dat het signaal sterk genoeg is voor buurtbewoners om het op te pikken.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Inno Vation

    Het Wi-Fi signaal op stations is inderdaad prima. De Nintendo Zone icoontje op m’n 3DS pulseert altijd keurig blauw.
    In de trein zelf is het helaas een ander verhaal. Daar is de snelheid in de laatste paar weken drastisch achteruit gegaan.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.