PlayStation Now naar Nederland & Belgïe

Kijken op YouTube
PlayStation Now is eindelijk beschikbaar in Nederland en België. Met deze service kun je PS3-spellen via het internet streamen naar je PS4 of Vita. Meteen spelen dus, zonder eerst iets te installeren. Sony presenteert het als hun alternatief voor normale backwards compatibility. Ik weet niet hoeveel vraag er nog is naar spellen van de vorige generatie, maar ik stel me voor dat veel mensen cloud gaming sowieso een keer willen meemaken. De eerste 7 dagen zijn gratis, dus grijp je kans.

  • Na die 7 dagen betaal je trouwens €16,99 per maand om onbeperkt toegang te krijgen tot alle spellen in de service. Een stuk beter dan de individuele huurprijzen waar Sony in 2014 mee adverteerde.
  • Ook al zijn die eerste 7 dagen gratis, je moet wel verplicht een creditkaart aan je account hebben gekoppeld om gebruik te maken van het proefabonnement. Die heb ik niet, dus helaas nog geen gebruikerservaringen op games.blog.
  • Sony raadt aan om je PS4 via een kabel met het internet te verbinden. In theorie werkt PlayStation Now ook met Wi-Fi, maar waarschijnlijk is de beeldkwaliteit dan een stuk minder.


Neo-games.blog forum

Lees ook:Een all-you-can-play abonnement voor PlayStation Now
Lees ook:Xbox One alsnog backward compatible met Xbox 360
Lees ook:PlayStation Mobile-spellen publiceren vanaf nu gratis
Lees ook:Playstation 3 wordt standaard verkocht met de 60GB harde schijf
Lees ook:Sony bevestigt online service… oh ja?

Eén reactie op “PlayStation Now naar Nederland & Belgïe

  1. Gulzt

    Mijn modem/router ligt praktisch naast de PS4 en toch is de verbinding over WIFI ronduit beroerd te noemen. Bedraad is het netwerk naar verwachting en haal ik het maximale.

    Ik vind het streamen echt super tof! Maar ik heb zoveel PS4 spellen te spelen nog, waarom zou ik dan 3 willen via deze service.. komt nog bij dat ik nog een PS3 heb, en met Playstation Plus nog zo gigantisch veel PS3 spellen, die lijst is groter dan de Playstation Now service.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.