Animal Crossing dagboek – dag 425

“Een nachtclub? Je wilt mijn handtekening voor een nachtclub!?” Cyrano’s gezicht liep rood aan. “Zo’n lawaaierige zuipschuur waar hangjongeren tot diep in de nacht voor overlast zorgen?” Zo boos had ik hem nog niet eerder gezien. Officieel valt Cyrano in de categorie “cranky villagers”, maar hij is een stuk milder dan de chagrijnige buren in mijn vorige woonplaats. Het lijkt wel of Nintendo hem op een cursus woedebeheersing heeft gestuurd. Zelfs deze uitbarsting was niet oprecht, want Cyrano herstelde zich meteen: “Haha, dat klinkt geweldig! Natuurlijk teken ik daarvoor! Je denkt toch niet dat ik zo’n oude mopperkont ben die overal op tegen is? Ikke niet hoor. Laat maar komen die nachtclub!”

Ik vraag me af of er een manier is om hem ├ęcht nijdig te krijgen. Het klinkt misschien raar, maar ik vind chagrijnige Cyrano stiekem leuker om mee te praten dan beleefde Cyrano.

De petitie verliep verder zonder problemen. Iedereen was enthousiast en de handtekeningen stroomden binnen. Een nachtclub was blijkbaar een lang gekoesterde wens onder veel Seinfeldenaren. Ik moet bekennen dat ik dit ook een van de leukere opdrachten vond. Op papier ben ik al anderhalve maand de burgemeester van dit dorp, maar campagne voeren voor deze nachtclub was mijn eerste politieke daad. Eindelijk voel ik me een echte burgemeester!

Bekijk het hele dagboek | [g.forum]

Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 423
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 408
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 383
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 392
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 409

10 reacties op “Animal Crossing dagboek – dag 425

 1. G.Tom

  Club 101 is ook echt een van de leukste toevoegingen van de game. Doordeweeks komt DJ K.K. er spelen, en naast remixes van zijn eigen nummer maakt hij ook een remixje van je eigen town tune!

    /   Beantwoorden  / 
 2. Wouwter

  Gruff, de chagrijnige geit in mijn dorpje, liep gisteren fluitend en dansend buiten rond. Dat was op zijn minst onverwacht. :p

    /   Beantwoorden  / 
 3. Tim

  Hoi Eric!

  Dit weekend is het Seinfeld Weekend op Comedy Central!
  Groeten van een trouwe Animal Crossing (Game en Dagboek) en Seinfeld fan :)

    /   Beantwoorden  / 
  1. Erik

   Ik zag het ja. Ik dacht dat Comedy Central alweer was gestopt met Seinfeld, dus dit was een leuke verrassing. Dankzij die marathon loop ik al sinds zondagmiddag rond met dat liedje van George’s antwoordapparaat in mijn hoofd. ;)
   .
   Vanaf morgen weer verder met het dagboek!

     /   Beantwoorden  / 
 4. SISO

  BELIEVE IT OR NOT, IT’S NOT MEEEEEEEEEEE

    /   Beantwoorden  / 
 5. Moose

  Ben je al gestopt?

    /   Beantwoorden  / 
  1. SISO

   denk t niet, hij heeft ook een leven weet je

     /   Beantwoorden  / 
   1. koen

    wil je zeggen dat toen hij met de ds versie bezig was geen leven had want toen ging hij onvermoeied door en hij had gezegd dat hij 13 augustus door ging…

      /   Beantwoorden  / 
    1. SISO

     wat ik bedoel te zeggen is dat hij misschient druk heeft, of andere zaken aan zn hoofd heeft. jeez

       /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.