Animal Crossing dagboek – dag 423

Ken je Dr. Shrunk nog? Die maffe psychiater die me 7 jaar geleden in contact bracht met mijn emoties? Die stond me vanmorgen vroeg dus op te wachten bij mijn voordeur. Gekleed in een net pak en met een snorretje dat hij de vorige keer nog niet had. Shrunk vertelde dat hij een nachtclub wilde openen in Seinfeld, maar dat hij eerst toestemming kwam vragen aan de burgemeester. Dat beviel mij wel. Andere ondernemers komen hier ongevraagd binnenwalsen met hun tuincentrum, maar Shrunk was zo beleefd om eerst mijn mening te vragen. Normaal beantwoord ik alle vragen in Nintendospellen met “nee” (gewoon om te zien in wat voor bochten de tekstschrijvers zich wringen om Link of Mario alsnog over te halen), maar nu voelde ik me zo vereerd dat ik meteen toestemming gaf.

Helaas onthulde Shrunk daarna de echte reden voor zijn bezoek. Omdat nachtclubs soms voor geluidsoverlast zorgen was hij wettelijk verplicht om eerst toestemming te vragen aan alle omwonenden. En het leek Shrunk wel een goed idee als ik, de burgemeester van Seinfeld, van deur tot deur zou gaan om die handtekeningen te verzamelen. Die gluiperd wilde mij gewoon voor zijn karretje spannen. En het lukte hem nog ook! Ik weet niet wat voor psychologische trucjes hij gebruikte, maar aan het einde van ons gesprek hoorde ik mezelf beloven dat ik de handtekeningen wel zou regelen. Hoe doen die psychiaters dat toch?

Bekijk het hele dagboek | [g.forum]

Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 392
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 424
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 409
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 141
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 389

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.