Animal Crossing dagboek – dag 394

ac394bIk kan mijn schoenen uittrekken! Dat lijkt misschien niet bijzonder – jij doet het vast elke dag – maar ik had de mijne al aan sinds 2005. Tijdens mijn verblijven in Costanza en Kramer was er simpelweg nooit een optie om ze uit te trekken, dus ik droeg mijn schoenen 24 uur per dag. Zelfs in bed hield ik ze aan. Enfin, je kunt je voorstellen dat ik erg blij werd toen ik vandaag een “remove shoes” optie ontdekte. Eindelijk! Voor het eerst in 8 jaar kunnen mijn voeten weer ademen. (Ja jongens, wees maar blij dat Nintendo geen geurchip in de 3DS heeft gebouwd).

De frisse buitenlucht voelt zo lekker dat ik heb besloten om voorlopig helemaal geen schoenen meer te dragen. Waarom zou ik ook? Het is heerlijk om de grassprietjes tussen je tenen te voelen kriebelen. Ik kan het iedereen aanraden. De andere inwoners van Seinfeld leken ook blij dat ik eindelijk lid was geworden van de blotevoetenclub. Tijdens mijn dagelijkse rondje door het dorp deed iedereen opeens enorm aardig. Bodybuilder Iggly zei dat ik er vandaag opvallend gespierd uitzag, en van mijn buurvrouw Deena kreeg ik een nieuwe t-shirt kado. Zomaar! Het leven is mooi zonder schoenen!

Bekijk het hele dagboek | [g.forum]

Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 305
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 398
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 395
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 222
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 424

5 reacties op “Animal Crossing dagboek – dag 394

  1. Stu

    Alles leuk en aardig, totdat je in een gyroid stapt!
    ouch

      /   Beantwoorden  / 
    1. Erik

      Ik leef graag gevaarlijk. ;)

        /   Beantwoorden  / 
  2. G.Tom

    Is dat een Airy Shirt? Want ik herinner me nog wat een gedoe dat was, een heel aantal jaren geleden… overigens, kom een keer op bezoek bij Pereniae!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Kayleigh

      Hahah dat vroeg ik me dus ook al af!!

        /   Beantwoorden  / 
    2. Erik

      Het is een raar gevoel als andere mensen zich jouw leven beter herinneren dan jijzelf. ;) Ik moest even terugbladeren om te zien wat er dan ook alweer was met het Airy Shirt. Maar inderdaad! Het is dezelfde. Ik kom er blijkbaar maar niet vanaf.

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.