Animal Crossing dagboek – dag 424

Wie zou al dat vuurwerk eigenlijk afsteken? De lucht boven Seinfeld wordt al de hele avond verlicht door vuurpijlen, maar ik kan niemand vinden die op de grond staat om de lontjes aan te steken. En het rare is: als je in de winkelstraat omhoog kijkt zie je de vuurpijlen al niet meer. Ze moeten dus wel recht boven Seinfeld ontploffen. Het is een mysterie!

Maar misschien let ik wel te veel op de details. Alle andere inwoners lijken gewoon te genieten van het spektakel. Het is ook weer erg grappig om te zien hoe het karakter van mijn buren doorklinkt in hun reacties. IJdeltuit Phoebe vindt de vuurpijlen bijna net zo mooi als zichzelf, eenzame Rodney mijmert dat hij nog steeds op zoek is naar die ene speciale persoon om samen mee naar het vuurwerk te kijken en fitnessfreak Iggly krijgt van alle explosies zin om extra hard te trainen.

Op het dorpsplein tref ik mijn assistente Isabelle aan die druk bezig is met het uitdelen van lichtgevende hoedjes. En gratis vuurwerk! Soms vraag ik me af waarom zij niet gewoon de burgemeester is geworden; al het werk wordt toch al min of meer door haar gedaan. Sterker nog: het zou me niets verbazen als zij stiekem ook degene is die vanavond alle vuurpijlen afsteekt!

Bekijk het hele dagboek | [g.forum]

Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 427
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 395
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 422
Lees ook:Het Pokémon Dagboek dag 83: Nog steeds onderweg
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 242

4 reacties op “Animal Crossing dagboek – dag 424

 1. G.Tom

  In principe heeft ze ook alle macht, Erik. Je kan alleen wetsvoorstellen aannemen die door haar zijn goedgekeurd, zij regelt al het papierwerk, alle organisatie. Je hebt geen invloed op die ordinances. Ze zal nooit een cent betalen voor die projecten, want waarom? Daar heeft ze jou toch voor? En als er iets misgaat waardoor de bewoners in opstand komen? Dan was het “Burgemeester” die dan prompt verwijderd wordt, wat dus leidt tot het begin van de game.

  Je bent Isabelle’s stroman.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Erik

   Haha, wow, dat was een duister verhaal. En ze lijkt zo lief! Wie had gedacht dat Isabelle eigenlijk een kwaadaardig genie was. ;)

     /   Beantwoorden  / 
 2. Inno Vation

  Misschien een idee om je Happy Home Showcase eens flink uit te breiden…
  .
  Op 17 augustus organiseert StreetPass Nederland een bijeenkomst in Utrecht voor spelers van Animal Crossing: New Leaf.
  .
  https://www.facebook.com/events/146742708858967/

    /   Beantwoorden  / 
 3. Inno Vation

  Misschien een idee om je Happy Home Showcase eens flink uit te breiden…
  .
  Op 17 augustus organiseert StreetPass Nederland een bijeenkomst in Utrecht voor spelers van Animal Crossing: New Leaf!
  .
  https://www.facebook.com/events/146742708858967/

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.