Spelcassettezeep voor retro-gamers


Dit zijn geen Game Boy-spelletjes. Nee echt niet. Ik weet dat ze er griezelig echt uitzien, maar toch is het geen goed idee om ze in je Game Boy te steken. Deze spelcassettes zijn namelijk gemaakt, geloof het of niet, van zeep. Kleine grijze zeepblokjes die alleen van echte spellen zijn te onderscheiden door de frisse geur van “Energy Citrus.”

Ik wilde nu iets zeggen over hoe het dankzij deze zeepblokjes weer leuk wordt om je handen te wassen, maar als we eerlijk zijn is er natuurlijk geen gamer die deze kunstwerkjes daadwerkelijk gaat gebruiken. Ik vermoed dat het merendeel eindigt in een vitrinekast, waar ze jarenlang ongeopend (ieder zeepje wordt geleverd in een plastic doosje zoals Nintendo ze vroeger ook maakte) blijven staan. Alleen de echte fanaten die ieder exemplaar dubbel bestellen durven het misschien aan om deze spelletjes nat te laten worden.

De Game Boy-zeep is nog niet te koop, maar wie wil kan de blokjes hier pre-orderen voor €8,39 per stuk. Dezelfde fabrikant maakt trouwens ook zeep in de vorm van Super Nintendo-spellen (€15,49 per stuk), maar dat zijn dan wel de blokkige Amerikaanse spelcassettes waar wij in Europa geen nostalgische herinneringen aan bewaren. Foto’s van dat alles na de klik.


[g.forum]

Lees ook:Bandai’s Nintendo Transformers uit de jaren tachtig
Lees ook:Foto’s van een PlayStation Vita spellendoosje
Lees ook:72 Pins verandert nieuwe spellen in retro-klassiekers
Lees ook:Kirby droomdeken in de sterrencatalogus
Lees ook:Hoe smaken spelcassettes voor de Nintendo Switch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.