Hey, alweer screenshots van Ryu en Ken?


Nog niet eens zo heel lang geleden wachtte ik vol smart op de eerste screenshots van Street Fighter IV. De trailer was iets heel speciaals, ik moest gewoon weten hoe dat spel er in het echt uitzag.

Maar dat was toen. Inmiddels begin ik een beetje moe te worden van al die Street Fighter IV screenshots. Niet omdat het spel er slecht uitziet, maar omdat het ver#^@&-me iedere keer Ryu en Ken zijn in datzelfde rotlevel.

Op deze nieuwe plaatjes ook weer (wéér) Ryu en wéér Ken en wéér in dat Chinese level. Argh! De enige lichtpuntjes zijn deze keer hun gezichtsuitdrukkingen.

Natuurlijk mag je best lachen om dit soort plaatjes. Die gezichten zijn vreselijk overdreven en op stilstaande plaatjes ziet het er gewoon komisch uit. Maar! Ik denk zomaar dat het effect in beweging een stuk cooler zal zijn dan je nu denkt. Street Fighter is een snel vechtspel, subtiele gezichtsuitdrukkingen zouden tijdens een gevecht nauwelijks opvallen. Maar best kans dat deze open monden, boze wenkbrauwen en ontblote tanden ook in het heetst van de strijd nog steeds goed te zien zijn en de personages op een verrassende manier tot leven laten komen.

Ik vrees alleen dat ik er tegen die tijd echt niet meer omheen kan een HD Ready televisie te kopen, als ik tenminste nog iets van die gezichten mee wil krijgen.

Bron: IGN

Zie ook:
- Nieuwe Street Fighter IV scans (nieuw personage onthuld)
- Street Fighter IV in beweging (gameplay beelden)

Lees ook:Street Fighter IV: de cast van SFII is weer compleet
Lees ook:Zie Super Street Fighter II Turbo HD Remix in beweging
Lees ook:Chun-Li! Guile! Blanka! Zangief! Dhalsim! E.Honda!
Lees ook:Nieuwe Streetfighter IV plaatjes, veel Abel en Viper
Lees ook:Street Fighter IV Offical Site geopend

Eén reactie op “Hey, alweer screenshots van Ryu en Ken?

  1. pj

    Nice

    btw Je moet wel de goede hd ready tv halen. Wij hebben dr een gekocht en die liet wel 1080p zien. Mijn oom kocht er een en die had max 1080i. En je ziet dat het een groot verschil is. 1080p is veel beter.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.