Filmhuis-films op je PS3 vanaf oktober


“When?
From October.

Where?
Straight to the point! We like that… So, to begin with it will be available in the UK, Ireland, France, Italy, Spain, Portugal, Germany, Austria, Switzerland, Belgium, Luxembourg, Netherlands, Denmark, Sweden, Norway, Finland, Australia and New Zealand.

How much?
Certainly no messing around with you. Ok, an ‘all you can watch’ monthly subscription is €12.99 / £9.99. Individual films are €3.59 / £2.99 each. Sweet, right?”

De voorbereidingen zijn bijna afgerond en filmservice MUBI is vanaf oktober beschikbaar op de PlayStation 3. €3,59 om eenmalig een film te streamen vind ik aan de dure kant, maar dertien euro om een maand lang zo veel films te kijken als je wilt is best aantrekkelijk. Veel hangt wel af van het aanbod. MUBI doet er nog een beetje vaag over, maar het is nu al duidelijk dat vele honderden films niet (direct) in Europa beschikbaar zullen zijn vanwege de gebruikelijke onzin met licentie-rechten. (Bekijk het complete aanbod hier. Met ‘All’ aangevinkt zijn er 749 pagina’s vol interessante films, maar vink ‘Available in your area’ aan en zie het aanbod slinken tot 19 pagina’s). Trouwens ook geen woord meer over de gratis films die MUBI de vorige keer beloofde als welkomstgeschenk.

[g.forum]

Lees ook:Filmservice Mubi nu beschikbaar voor de PlayStation 3
Lees ook:PlayStation 3 krijgt streaming arthouse films via MUBI
Lees ook:Nu downloaden: NightSky Demo
Lees ook:Herinnering: registreer je 3DS XL voor een gratis spel
Lees ook:Eerste filmpjes: Sonic Chronicles

6 reacties op “Filmhuis-films op je PS3 vanaf oktober

  1. Andrew

    Vraag me toch af hoe de kwaliteit is, als die hetzelfde is als bv VidZone of het nog slechtere NOS widget dan laat maar hangen.. Ik wil wel gewoon fullHD streaming hebben (in iedergeval minimaal 720p)..

      /   Beantwoorden  / 
    1. Erik

      Daarom zou het dus leuk zijn als er bij de lancering één of twee gratis films beschikbaar waren. Of desnoods alleen een trailer, zodat je even kunt zien waar je aan begint.
      .
      (Overigens ben ik zelf zo’n sloeber die nog steeds geen HDtv heeft gekocht, dus het maakt mij niet zoveel uit. ;) Zelfs die NOS journaals zien er op mijn crappy tv nog best acceptabel uit.

        /   Beantwoorden  / 
  2. Jos Bouman

    Er blijft na het aanvinken inderdaad lang niet zo veel over, maar nog steeds een lange lijst met veel interessante Europese films die ik nog niet gezien heb. Best interessant om daar de donkere maanden van het jaar lid voor te worden.

    (en ja ik heb ook gereageerd op smw 3 hehe)

      /   Beantwoorden  / 
      1. Kikujiro

        *haha* Dat was vermakelijk leesvoer…

          /   Beantwoorden  / 
  3. Kikujiro

    Ziet er wel goed uit, maar net wat Andrew schrijft, of dit interessant is, hangt vooral af van de kwaliteit. Aan het aanbod ligt het niet. Ik heb (ondanks de 19 pagina’s) genoeg interessante films gezien. Vooral het aanbod Japanse films valt me niet tegen. EUR 3,59 is niet goedkoop trouwens.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.