Virtueel voetbal met je eigen voet

Je filmt met je mobiele telefoon je voet. Op het schermpje zie je een virtuele bal op de grond liggen. Door te filmen hoe je daar met je eigen voet tegenaan trapt is het de bedoeling om er vervolgens een penalty mee te schieten. Simpeler kan bijna niet, maar soms zijn de simpele spelletjes nu eenmaal het beste.

Sony is op dit moment waarschijnlijk stikjaloers dat ze er niet zelf op zijn gekomen. Het spel zou ideaal zijn voor hun eigen Eyetoy.
Maar Siemens is ze dus voor geweest. Terwijl men in een laboratorium aan het experimenteren was met allerlei serieuze toepassingen voor de camera die tegenwoordig op zo’n beetje elke mobiele telefoon zit, kwam iemand op het lumineuze idee om er een voetbalspelletje voor te maken.

Kick Real moet het uiteindelijke product gaan heten. Het zal officieel op de markt gezet worden tijdens het aankomende wereldkampioenschap voetballen. Laten we hopen dat Siemens (of aan wie ze het spel dan ook licenseren) zelf voor de promotie zorgt. Zoniet, dan zal Kick Real binnenkort wel opduiken in een van die vreselijke Jamba-reclames.

Bron: AV info

Lees ook:Resident Evil op een mobiele telefoon
Lees ook:Real Networks ontwikkelt spellen voor de Xbox360
Lees ook:Adv: Gratis belminuten voor Vodafone klanten bij Vast Bellen en Internet
Lees ook:De Revolution bedienen met je voeten?
Lees ook:Final Fantasy Agito XIII ook naar PSP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.