Allereerste teaser/trailer Lego Batman

Ik kan het niet helpen. Ik weet dat Lego Batman niks is om me over op te winden. Het zal gewoon hetzelfde spelen als Lego Star Wars, alleen nu in de wereld van Batman. Maar toch… het is maar een korte teaser deze trailer, en toch heb ik er nu alweer vreselijk veel zin in. Het zijn die grappige Lego-gezichtjes die het 'em doen. En de humor. De manier waarop de handen op zijn armen worden gezet (alsof het handschoenen zijn, snap je wel)… het is gewoon nu alweer grappig.

Oh en, bekijk die outfit eens! Het lijkt erop dat mijn wens gaat uitkomen! Een Batman-spel gebaseerd op de oude Batman & Robin TV-serie, en niet op de duistere moderne films en comics. Dit kan zo verschrikkelijk gaaf worden! Ik kan niet wachten om meer te zien. En te horen! De muziek wordt vast en zeker ook geweldig.

Nennie nennie nennie nennie… bááááátman!

Bron: gametrailers

Zie ook:
- Lego Batman komt eraan
- Lego Batman bestaat echt
- Van de makers van Lego Star Wars: Lego Indiana Jones!

Lees ook:Lego Batman komt eraan
Lees ook:Nieuwe screenshots Lego Batman
Lees ook:Officiële Lego Batman trailer
Lees ook:Lego Batman bestaat echt
Lees ook:Lego Star Wars 18 miljoen keer verkocht

6 reacties op “Allereerste teaser/trailer Lego Batman

  1. Linkster

    je had een tijd geleden ook iets over dat de camera tijdens van die klim scenes op de zij kant op de grond werd gezet… toen zei je ook al nennnie nennie nennie nennie batman!
    lijkt me wel lollig.

      /   Beantwoorden  / 
  2. rick

    lego star wars is veeeeeeeeeel leuker
    (ik speel het bij mijn neefje)

      /   Beantwoorden  / 
  3. MetroidPrime

    Ik denk toch dat dit spel gebaseerd zal zijn op Batman: The Animated Series van begin jaren ’90, wat later de basis vormde voor o.a. de Justice League. Het ontwerp van Batman in de trailer heeft veel meer weg van die tekenfilmserie dan van de serie uit de jaren ’60. In de trailer heeft Batman een zwarte hoofddeksel en cape en bij het Batman logo ontbreekt de gele achtergrond, net zoals in de tekenfilm. De criminelen die door Batman geslagen worden, dragen in de trailer ook een bril, terwijl Batman in de jaren ’60 serie weigerde om met criminelen te vechten die een bril droegen. ;)

    Ik heb zelf liever de “echte” (duistere) Batman dan de Batman uit de jaren ’60, maar toch denk ik dat het een fout is om dit spel niet op die serie te baseren. De humor uit de jaren ’60 serie past IMHO veel beter bij Lego Batman.

      /   Beantwoorden  / 
  4. MNC

    “camera tijdens van die klim scenes op de zij kant op de grond werd gezet”

    Jaah, dat weet ik nog wel, batman en robin die eigenlijk overduidelijk gewoon over de grond zaten te kruipen… Man XD

    Nostalgie, erik!

    http://www.youtube.com/watch?v=NOUPjEHYFew

      /   Beantwoorden  / 
  5. erik

    Bah, ik haat het als jij gelijk hebt. ;) Nu ik nog eens wat foto’s bekijk was Batman’s outfit in die serie inderdaad ook veel paarser.

    Mijn enige hoop is dat de wikipedia-pagina zegt: “No release date or additional information about the game was given, aside from the style of the game focusing more on the original TV series and comics rather than the new movies. The Joker will make a playable appearance.”

    Waarbij “original tv series” linkt naar het artikel over die jaren ’60 serie.

    Maar ja wikipedia.

    Kom er maar eens achter wie dat heeft geschreven en of het ook echt ergens op gebaseerd is.

      /   Beantwoorden  / 
  6. camu

    cazzqeddsreeszzzstystscystfctzsdcysdcvsdicgsdyvcsydvcyvsdcigdvycvedctvzeycvdytvcdydtsvdsvycvdsvcsdvcudsvcidystvcystdvcdyvscystdvcdtsvcdystvctdvcisdvcisgvcsdvcsdugregsdfjedgfsdgudsgoyfsdgoygdogfosdufe

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.