Ratchet & Clank Future video review


Enthousiaste video review van Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction. Het is goed om te horen dat dit spel niet teleurstelt, ik en heel veel anderen kijken er al heel erg lang naar uit! De enige echte kritiek van gametrailers is dat dit avontuur wat aan de makkelijke kant is. Dat is jammer om te horen maar mijn enthousiasme wordt er niet minder door. Het voelt zo goed om eindelijk eens een échte platformer op een Next-Gen console te zien!

Bron: gametrailers

Zie ook:
- Video: Uncharted op een waterski
- Nieuwe Ratchet & Clank trailers – nu ook buiten Metropolis

Lees ook:Video: Uncharted op een waterski
Lees ook:Kijk! Ratchet & Clank Future trailer
Lees ook:Plaatjes R&C Future: Tools Of Destruction
Lees ook:GameTrailers bespreekt Ratchet & Clank Future: A Crack In Time
Lees ook:Lachen: Ratchet & Clank Future – Tools of Destruction

3 reacties op “Ratchet & Clank Future video review

  1. Anoniem

    Sorry, maar ik vind een 9 echt wat te hoog. Oké het ziet er allemaal wel mooit uit en het speeld ook lekker weg. Maar als ik mijn oude Ratchet & Clank 3 weer uit de kast haal is het gewoon moeilijk om de verschillen te ontdekken. Er is gewoon te weinig nieuws toegevoegd. Mensen die zeggen dat zo’n gun nieuw is waarmee je vijanden in pinquins kan veranderen hebben ongelijk. Zoiets zat ook in R&C 3, hierbij had je een gun waarmee je vijanden in een schaap kon veranderen. Er zijn slechts een paar nieuwe wapens toegevoegd en ook de omgevingen herhalen zich. Waar ken ik de map Metropolis van… ohja van R&C 3. Ik moet wel zeggen dat de characterdesign en dergelijke goed zijn uitgevoerd en dat de game zeker wel een 8.5 verdient, maar ook echt niet hoger.

      /   Beantwoorden  / 
  2. fan

    Ik vind het heel moeilijk om daar een oordeel over te geven zonder het hele spel gespeeld te hebben. De demo kwam me inderdaad heel erg bekend voor, maar dat hoeft niet per se te betekenen dat andere levels ook geen vernieuwingen hebben.

    Daarnaast wordt er ook gezegd dat het verhaal beter is uitgewerkt dan in de vorige spellen, en dat optimisten die zeggen dat dit het beste spel is uit een hele goede serie ook gelijk zouden hebben. :p Wat moeten ze dan? Een lager cijfer geven dan R&C3, alleen omdat er niet genoeg vernieuwingen zijn, terwijl het wél een beter spel is?

      /   Beantwoorden  / 
  3. Anoniem

    Ik vind dat als een game geen vernieuwingen brengt, dat uitmelken is. Zo is het ook jarenlang gegaan met de Fifa-serie.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.