Bekijk hier het real time Motorstorm filmpje


Toen er vorige week 3 foto’s van dit filmpje opdoken heb ik daarover gezegd dat, schrik niet, ik het er wonderbaarlijk goed uit vond zien maar dat het toch niet de kwaliteit haalde van het oorspronkelijke filmpje. Eén van mijn lezers merkte toen heel wijs op dat race-spellen er in beweging vaak beter uit zien. En zijn gelijk wordt hierboven bewezen. Het ziet er in beweging inderdaad een stuk beter uit.
Ik vind nog steeds dat de oorspronkelijke trailer er nog mooier uit zag, maar door deze videobeelden heb ik er weer wat meer vertrouwen in gekregen dat het uiteindelijke spel daar misschien toch wel aardig dicht bij in de buurt kan komen.

De hoofdrolspeler in dit filmpje is overduidelijk de modder. Die bandensporen die er in worden achtergelaten zijn bijzonder mooi gedaan. En ook de manier waarop het opspat onder de wielen van de buggy maakt indruk. Als de camera wat dichter op het wagentje zou zitten (of er zelfs in) dan is het vast nog veel heftiger.

Zie ook:
- Klik hier en win een Nintendo DS + spel
- Ratchet & Clank 5 video
- Beelden van de real-time Motorstorm demo
- Bekijk hier het Warhawk (PS3) filmpje
- Must See! Bekijk hier het Lair (PS3) filmpje
- Bekijk hier twee Beowulf (PS3) trailers
- Playstation 3 wordt regiovrij

Lees ook:Minder wazige Motorstorm (PS3) tech demo
Lees ook:Link´s dagboek dag 7: where is my mind?
Lees ook:Bekijk hier het Warhawk (PS3) filmpje
Lees ook:Must See! Bekijk hier het Lair (PS3) filmpje
Lees ook:Colin McRae DiRT filmpjes

5 reacties op “Bekijk hier het real time Motorstorm filmpje

  1. erik

    Maar waarom zouden ze het spel strippen? Ik zie er de logica niet van in. Bang dat mensen het té mooi zouden vinden? :P

    Lijkt mij voor de hand liggender dat ze het gewoon nog niet af hebben.

    Het is me ook volstrekt onduidelijk wat ze op het laatst doen in dat plaatje waar je naar linkte. Als er onder staat: “Then add the 6 to 8 months of development still to do.” Vreemd genoeg duikt de beeldkwaliteit daar behoorlijk omlaag. ;)

      /   Beantwoorden  / 
  2. Mithrandir

    Hoe kan je zo’n positief stuk schrijven over een filmpje met zulk lage kwaliteit? Ziet er uit als een ouwe game man :D (wat dus door het filmpje komt)

      /   Beantwoorden  / 
  3. erik

    Nou kom op Mithrandir, daar kun je toch wel doorheen kijken? :p Lage kwaliteit of niet, je ziet duidelijk dat die bandensporen in de modder echt zijn. Geen texture die op de grond geplakt wordt.

    En in dat ene shot halverwege, waar er modder op de camera komt… dat zijn het soort trucjes waardoor die E3 trailer zo indrukwekkend was. Natuurlijk ziet dit specifieke filmpje er niet uit, maar je kunt wel zien dat ze een indrukwekkende engine gebouwd hebben.

      /   Beantwoorden  / 
  4. Niels

    Het is een Game Developers Conferrence, daar bespreken/presenteren ze elementen die in een game zitten o.a Physics en om een bepaald element extra goed naar voren te laten komen strippen ze er bijna alles (soms alles tot aan polygonnen toe) af tot ze dat ene element over houden ;)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.