New Super Mario Bros! 80 levels!

"Er is iedere keer wat nieuws te ontdekken. Onschuldig ogende groene pijpen leiden naar verborgen schatkamers. Een goedgemikte sprong onthult een blok dat onzichtbaar in de lucht hing – sommigen bevatten zelfs de kostbare groene paddestoelen die je een extra leven geven! Via een geheime bonenstaak kom je terecht in een tot de nok toe met muntjes gevulde shortcut door de wolken. Maar ondertussen blijft het aan je knagen, er moet toch een manier zijn om over die dekselse vlaggenmast heen te springen?
Meer dan 20 jaar geleden werden spelers voor het eerst gefascineerd door deze aspecten van het het originele Super Mario Bros., en het videogame-landschap veranderde voorgoed. En nu, met de komst voor New Super Mario Bros. voor de Nintendo DS krijgen spelers weer de kans om al deze geliefde aspecten, en nog zoveel meer, mee te gaan maken in een compleet nieuw platform-avontuur voor Mario!"

Dat is de intrigerende (over de vlaggenmast? Is dat soms een hint?) openingstekst van Nintendo Power’s artikel over New Super Mario Bros. Verder lezen we nog dat er weer Hammer Bros over het kaartscherm zullen rondlopen (SMB3!), dat er meerdere Ghost Houses zullen zijn (SMW!) en dat er in totaal 80 levels te spelen zijn. Dat is meer dan twee keer zoveel als de 32 levels in het originele Super Mario Bros (of 33 levels als je de mysterieuze-1 wereld mee rekent). Maar Super Mario World blijft met zijn 96 levels in principe toch nog bovenaan staan als het allergrootse Super Mario-spel ooit.

Maar als er in NSMB 80 echte levels zitten zou het best eens kunnen dat dit spel stiekem toch de uitgebreidste is. Super Mario World speelde wat dat betreft schaamteloos vals. Sommige levens hadden 2, 3 of 4 verschillende uitgangen. En die telden allemaal mee als een apart level. Als je het werkelijke aantal levels zou tellen kom je misschien zelfs wel beneden de 80 uit.

Dat klinkt als een prachtig project voor een regenachtige zondagmiddag.






Bron: Jeux – gooi die camera toch eens weg en koop een scanner – France

Zie ook:
- New Super Mario Bros later in Japan als in Amerika?
- Koopa Kids keren terug in New Super Mario Bros.
- Veel New Super Mario Bros. screenshots uit de Famitsu
- New Super Mario Bros ook al snel naar Europa?
- New Super Mario Bros interview
- En wederom nieuwe New Super Mario Bros screenshots
- New Super Mario Bros verschijnt in Amerika op…
- Japanse New Super Mario Bros releasedatum (maand)
- De laatste New Super Mario Bros scan uit Famitsu
- Zalig nieuw New Super Mario Bros filmpje
- New Super Mario Bros moeilijk. YES!

Lees ook:Japanse verpakking New Super Mario Bros wordt GEEL
Lees ook:Dit is de wereldkaart van New Super Mario Bros.
Lees ook:Amerikaanse New Super Mario Bros boxart
Lees ook:New Super Mario Bros later in Japan als in Amerika?
Lees ook:Veel New Super Mario Bros. screenshots uit de Famitsu

Eén reactie op “New Super Mario Bros! 80 levels!

  1. Prakash

    Wow. Ik ben blij dat er eindelijk weer een Mario is. En gelukkig een 2d variant. Die 3d varianten heb ik nooit wat mee gehad. De 2de varianten vind ik echte klassiekers.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.