Zie Metal Gear Solid 5 een kwartier in actie


Eigenlijk hou ik niet van stealth- and spionage-spellen, maar bij een nieuwe aflevering van Metal Gear Solid kan ik het toch nooit laten om even een kijkje te nemen. De avonturen van geheim agent Solid Snake zijn altijd spannend en in de beste gevallen (MGS3) ook ontroerend mooi. Toegegeven: het verhaal kan soms ook gierend uit de bocht vliegen (MGS4), maar dan nog is het vermakelijk om te zien hoe schrijver/regisseur Hideo Kojima de ene na de andere bizarre plotwending uit zijn mouw schudt. Saai wordt deze serie in ieder geval nooit.

Het onderstaande filmpje begint als een serieuze spionage-missie, maar al snel laat Solid Snake (nu met robothand en vreemde uitsteeksels op zijn voorhoofd) een jeep uitglijden over paardenpoep. Even later hangt hij sexy posters op om vijanden af te leiden en bij zijn ontsnapping gebruikt hij onder andere een heliumballon om een helikopter tot ontploffing te brengen.

Zoals ik al zei: saai wordt Metal Gear Solid in ieder geval nooit.

Kijken op YouTube

[g.forum]

Lees ook:Nieuwe Metal Gear Solid 4 screenshots
Lees ook:Metal Gear Solid 4 filmpje uit Leipzig
Lees ook:Konami hint naar volgende Metal Gear
Lees ook:EDGE’s Metal Gear Solid 4 review online
Lees ook:Metal Gear Solid komt naar LittleBigPlanet met paintball-geweren

2 reacties op “Zie Metal Gear Solid 5 een kwartier in actie

  1. Simon van der Linden

    mooi camera werk, ik had alleen het idee dat er niet ze zelfde kwaliteit tekst schrijver bij zit als bij mgs4.

      /   Beantwoorden  / 
  2. G.Tom

    Solid Snake zit echter helemaal niet in deze game! Alles wat zich voor 1995 afspeelt heeft Big Boss in de hoofdrol! Ik ben érg hype voor deze game, omdat dit de game is die gaat laten zien hoe Big Boss de bad guy word uit Metal Gear 1!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.