Deze mechanische George Washington is een vijand in BioShock Infinite


En toen was George Washington opeens een personage in twee belangrijke spellen die allebei dit jaar verschijnen. Sommige ideeën hangen blijkbaar in de lucht. Eerder deze week kondigde Ubisoft aan dat Amerika’s eerste president een belangrijke rol speelt in Assassin’s Creed III, en vandaag blijkt George ook mee te doen aan BioShock Infinite. Hier niet als zichzelf, maar als een boosaardige robot-eindbaas die probeert Booker DeWitt (de hoofdrolspeler van BI) te vermoorden.

Het aardige is dat die robot er ook echt uitziet alsof hij in 1912 is ontworpen. Verwacht dus geen elektriciteitsdraadjes en lichtgevende onderdelen, maar wel een houten geraamte en een emotieloos porceleinen gezicht. Met al die koperen tandwielen die uit zijn rug steken heeft de “Motorized Patriot” nog het meeste weg van een gigantische opwindrobot. Je kunt je bijna voorstellen hoe hij oorspronkelijk was bedoeld als toeristische attractie (de zwevende stad Columbia was immers Amerika’s inzending voor de Wereldtentoonstelling) totdat iemand op het idee kwam om een machinegeweer op zijn arm te monteren.


Kijken op YouTube

[g.forum]

Lees ook:Konami-klassieker Rush’n Attack krijgt een moderne remake
Lees ook:George Costanza´s Frogger high score is verbroken
Lees ook:Kijk dit: Dark Souls 2′s Japanse Collectors Edition
Lees ook:Online spelletje: Silversphere
Lees ook:Kijk dit: SMB3 ontmoet SMG in Super Mario 3D

Eén reactie op “Deze mechanische George Washington is een vijand in BioShock Infinite

  1. Berend Jan

    [zeurmode]…rspronkelijk waren dit zes lopen. Dit wapen was een uitvinding (uit 1861) van de Amerikaan Richard Gatling. Het werd voor het eerst in de Amerikaanse Burgeroorlog gebru…
    .
    zo zo dat hebben ze snel in een robot weten te zetten, de gatling Gun is in 1861 pas ontwikkeld [/zeurmode]

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.