Eindelijk: dus zo ziet Alice: Madness Returns er in het echt uit


Echte spelbeelden van Alice: Madness Returns. We zagen tot nu toe alleen een mooi uitgevoerd animatiefilmpje, maar op de Game Developers Conference zag IGN eindelijk kans om een level te filmen. Een paar weken geleden schreef ik nog dat ik hoopte dat EA de verleiding kon weerstaan om van Alice: Madness Returns hun standaard God of War-kloon te maken. Na het zien van deze filmpjes lijkt het erop dat dat precies is wat ze gedaan hebben, maar toch ben ik niet teleurgesteld. Alice ziet er goed uit! Het hacken en slashen kennen we inderdaad al van Kratos, maar door Alice’s razendsnelle ontwijk-aanval (ze teleporteert in een wolk van vlinders) hebben de gevechten toch een andere dynamiek. Daarnaast zien de puzzel/platform-gedeeltes er interessanter uit dan de flauwe schuifpuzzels waar dit soort spellen meestal door onderbroken worden. Vooral de onzichtbare platforms in het tweede filmpje zijn leuk gevonden.

  • Grafisch ziet Wonderland er echt goed uit. Uiteraard bevat het eerste filmpje (de officiële trailer) de allermooiste beelden, maar ook de ruïnes en vijanden tijdens de spelbeelden zijn allemaal erg creatief.
  • Alice verzamelt tanden! Mensentanden in plaats van de muntjes of energiebolletjes in andere spellen. Ze heeft er aan het einde van het laatste filmpje al 1320.
  • Een beetje jammer dat de eindbaas in het het derde filmpje wordt verslagen in een cutscene en niet tijdens het spelen, maar de manier waarop is wel heerlijk zwartgallig. Als het hele spel zo’n duister gevoel voor humor heeft komt het wel goed met Madness Returns.


Kijken op YouTube



[g.forum]

Lees ook:Nieuwe screenshots Alice: Madness Returns
Lees ook:Teaser-trailer van EA’s Alice: Madness Returns
Lees ook:Alice in Wonderland op de DS, geen gewoon licentiespel
Lees ook:Donkey Kong Country Returns in 3D naar de 3DS
Lees ook:Lange nieuwe trailer Metroid: Samus Returns

Eén reactie op “Eindelijk: dus zo ziet Alice: Madness Returns er in het echt uit

  1. Niels

    Het ziet er allemaal wel adembenemend mooi uit zeg!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.