Trailer van Mindjack ziet er leuker uit dan het spel zelf


Geinige live-action trailer voor Square-Enix’s nieuwste actiespel Mindjack. In dat spel kruip je telepathisch in het hoofd van je tegenstander. In dit filmpje gebruikt een luie gamer hetzelfde trucje om zijn hond uit te laten vanaf de bank. Dat gaat op zich goed, totdat… nu ja, kijk zelf maar.

Na zo’n leuk filmpje valt de officiële gameplay-trailer (zie ook hieronder) flink tegen. Ik wil ook telepathisch honden uitlaten, maar in het echt blijkt Mindjack gewoon een futuristische third person shooter. Je gebruikt je telepathische krachten eigenlijk alleen om in het lichaam van de man met het grootste geweer te kruipen. Dat is nog steeds een leuke gimmick, maar er is volgens mij veel meer mogelijk. Zie Square-Enix’s eigen reclamespotje of het vergelijkbare GameCube-spel Geist, waarin je bezit kon nemen van honden, ratten en zelfs douchekoppen.

Van de positieve kant: Mindjack ziet eruit alsof het linea recta op weg is naar de budgetbak. Wie weet kun je het spel later dit jaar al uitproberen voor tien euro.

.

Kijken op YouTube

[g.forum]

Lees ook:Mooie DS-screenshots: The Four Warriors of Light
Lees ook:Twee Final Fantasy XII: Revenant Wings trailers
Lees ook:Remake van Final Fantasy VII aangekondigd
Lees ook:Eerste screenshots Final Fantasy IV DS remake
Lees ook:Final Fantasy XIII op z’n vroegst 2010 in Europa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.