Citaat: 1Up over Raskulls voor Xbox Live Arcade


“It’s part 2D platformer, part racing game, part Mr. Driller-styled block-busting puzzle game, and part Mario Kart multiplayer. And surprisingly, it all (mostly) works.”

Ik was het alweer vergeten, maar het blijkt dat ik anderhalf jaar geleden ook al eens een trailer van Raskulls op deze site heb geplaatst. “Ziet er erg leuk uit,” schreef ik toen, en volgens 1Up is het dat ook. Niet alle onderdelen werken even goed en de puzzels komen in het heetst van de strijd iets te vaak neer op simpel button-bashen, maar het gevoel van totale chaos als je met vier spelers door de levels holt is net zo leuk als de schrijver verwachtte.

Dat verbaast mij niets. Het idee van een platformspel als sprint naar de finish met Mario Kart-achtige powerups om elkaar dwars te zitten is zo briljant dat het me verbaast dat niemand er eerder op is gekomen. Omdat ontwikkelaar Halfbrick heeft gekozen voor publicatie op Xbox Live Arcade (opvallend: tot nu toe maakte Halfbrick vooral PSP Minis) kan ik hem voorlopig niet spelen, maar als ik een Xbox 360 had zou ik het wel weten. Raskulls is sinds woensdag te downloaden voor 800 Microsoft Points.


Kijken op YouTube

[g.forum]

Lees ook:Eerste trailer van Raskull’s Mr. Driller-achtige platformactie
Lees ook:“Picture Typing of the Dead but with Guitar Hero guitars”
Lees ook:Verken de Griekse oudheid in indiegame Apotheon
Lees ook:Nintendo niet van plan om Mario Kart 7-glitch op te lossen
Lees ook:Citaat: Eurogamer over PixelJunk Shooter

Eén reactie op “Citaat: 1Up over Raskulls voor Xbox Live Arcade

  1. piratus

    dam het ziet er uit als een pracht spel het ziet er uit als een leuke multiplayer spel. maar volgend jaar komen er toch zoveel goeie xbla games uit (hardcorps,radiansilvergun en nog een paar andere groote shmups en doujin shmups)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.