Is dit hoe je Transformers: War for Cybertron speelt?


Dit filmpje heet de “gameplay reveal trailer” van Transformers: War for Cybertron. Met andere woorden: hier krijgen we eindelijk te zien hoe het spel met de mooie CGI-trailers nu echt speelt.

Ik geloof er niks van. Tenzij Transformers: War For Cybertron het meest cinematische spel ooit wordt, met ongelooflijk dynamische graphics en zonder enige aanvullende informatie op het scherm, is dit gewoon weer een strak geregisseerde trailer met al dan niet pre-rendered graphics. Als ik moest gokken zou ik zeggen dat we kijken naar een third person actiespel waar je Transformer op ieder moment kan veranderen in een voertuig, maar we weten het pas zeker als Activision een échte gameplay reveal trailer online zet.

[g.forum]

Lees ook:De Transformers komen naar je toe op promotiesite
Lees ook:War For Cybertron-trailer met ECHTE Transformers-geluiden
Lees ook:Wordt dit dan eindelijk een goede Transformers-game?
Lees ook:Nieuwe trailer Transformers: Devastation
Lees ook:Terug naar de 80s met Angry Birds: Transformers

Eén reactie op “Is dit hoe je Transformers: War for Cybertron speelt?

  1. MadShrimp

    Waarom is dit zo ongeloofwaardig als gameplay trailer? De graphics zijn zeker mogelijk tijdens gameplay, ze zien er goed uit maar toch niet wereldschokkend, pre-rendered zien ze er niet uit. Ze volgen hier wel de goede weg tot een degelijke reboot van de Transformers serie, neem een les aan batman arkham asylum en maak een game die de serie waardig is.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.