Citaat: Edge over Bayonetta


“Bayonetta is the kind of game you dream of playing, the kind of game every platform needs, and the kind of game any developer with ambition would fantasise about having on their CV. From start to finish its intricate and intuitive fighting system is a masterclass, and it even finds time to reclaim vehicle levels. This is about as good as it gets.”

Edge heeft zijn veelbesproken Bayonetta-recensie (het spel kreeg een 10) online gezet. Lees nu zelf wat er volgens Edge zo goed is aan Bayonetta’s vechtstijl, de Witch Time slowmotion-aanvallen en de op Sega-klassiekers (Hang On, Space Harrier) geïnspireerde voertuiglevels. Er zijn zelfs verwijzingen naar God Hand en Okami, de laatste twee spellen van Clover. Om heel eerlijk te zijn was ik een paar weken geleden niet echt onder de indruk van de demo, maar ik begin te denken dat ik deze game misschien te snel heb afgeschreven. Dit was tenslotte niet de enige positieve recensie. Als iedereen het zegt heeft Bayonetta blijkbaar meer diepgang dan ik dacht. Tijd voor een herkansing. Voor wie al overtuigd is: het spel komt deze week uit in Europa.

[g.forum]

Lees ook:Platinum Games’ 1 april-grap: een 8-bit Bayonetta remake
Lees ook:Nieuwe Bayonetta trailer
Lees ook:Nieuwe trailer Bayonetta 2
Lees ook:Citaat: DICE over Mirror’s Edge Catalyst
Lees ook:Eerste PS3 beelden van Ratchet & Clank

6 reacties op “Citaat: Edge over Bayonetta

  1. Kikujiro

    Kreeg Bayonetta van Famitsu ook geen 10? Ik neem aan dat deze reviews betrekking hebben op de Xbox360 versie? In de PS3 demo stond wel heel expliciet dat SEGA het spel heeft omgezet.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Synyster84

    Heb de game begin vorige week al gekocht, gamemania heeft hem al liggen. De 360 versie is superieur omdat de ps3 versie tergende laadtijden en framedrops heeft. De demo doet het spel idd geen eer aan, het is een rollercoaster waar je aan het eind meteen weer in wil stappen. Als je gewoon van lekker arcade actiegames houdt is dit echt een van de beste titels die je kunt aanschaffen!

      /   Beantwoorden  / 
  3. Brian

    Dit spel heeft mijn verwachtingen overtroffen. Ik speel het nu 17 uur en ik ben voorlopig nog niet klaar omdat er nog zoveel te beleven valt en te ontdekken. Ben ik nou de enige die de demo superindrukwekkend vond? De demo is 1 van de redenen waarom ik dit spel kocht lol.

      /   Beantwoorden  / 
  4. Erik

    Famitsu gaf inderdaad ook een 40/40, maar die delen de perfecte score niet meer zo sporadisch uit als vroeger. Vorig jaar kregen er vier spellen een 40/40. Niet echt bijzonder meer dus, maar het zegt natuurlijk wel iets. :)
    .
    Ik zou dus de PS3-versie moeten spelen. Framedrops vallen me meestal niet eens op, maar tergende laadtijden baal ik wel een beetje van.
    .
    En wat de demo betreft, ik vond het level spectaculair genoeg, maar de besturing kwam een beetje flets op me over. Het werkte allemaal wel goed enzo, maar ik miste die ‘oomph’ als ik een tegenstander verrot schopte. Maar goed, ik speelde het dus als een buttonbasher en dat was duidelijk niet de juiste manier. ;)

      /   Beantwoorden  / 
  5. Skar

    Had de demo (Xbox360) tijdje geleden gespeeld. Toen ook vrij snel afgeschreven. Maar na al die goede reviews gisteravond een herkansing gegeven. Maar helaas. Heb alle drie de levels gespeeld, maar trek de sfeer en art-direction echt niet. Deed me heel veel aan Devil May Cry denken – logisch, maar ok – en het deed me eigenlijk niks. Dus elk level voordat hij klaar was alweer gestopt. Wel Darksiders besteld, hoop dat dat meer is wat ik leuk vind.

      /   Beantwoorden  / 
  6. Gulzt

    Ik weiger het op de PS3 te kopen vanwege de slechte port. Aangezien ik geen Xbox heb sla ik deze toch echt over.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.