Crackdown 2 screenshots


Er blijven gelukkig steeds minder redenen over om jaloers te zijn op Xbox 360-bezitters (waarmee ik bedoel dat het merendeel van de jaloersmakende spellen inmiddels al is uitgebracht of aangekondigd voor de PS3 – voordat ik een horde woedende fanboys op m’n nek krijg), maar Crackdown doet nog steeds een beetje pijn. De omschrijving, ooit op Bashers, als ‘Super Mario GTA’ heeft me nooit losgelaten en het is naar mijn weten nog steeds de enige sandbox game zonder missies. Echt een open wereld dus, die toch niet saai werd omdat je overal experience orbs kon verzamelen om je superkrachten te vergroten. Dat is nu precies wat ik altijd heb gezocht (en nooit gevonden) in mijn sandbox-spellen. Helaas heeft Microsoft zich opnieuw persoonlijk ontfermd over Crackdown 2 zodat de kans op een PS3-port wederom 0,0% is. Op deze eerste verzameling screenshots (meer hier) ziet het er net zo leuk uit als het origineel, al lijkt er op de zombies na eigenlijk helemaal niet zoveel veranderd. Check ook dit interview van eerder dit jaar, waarin ontwikkelaar Ruffian Games belooft dat ze Crackdown 2-spelers opnieuw niet zullen lastigvallen met lange cutscenes. Wat een helden.

(Video van de nieuwe multiplayerstand in Crackdown 2).

[games.blog forum]

Lees ook:Vervolg op Crackdown niet uitgesloten
Lees ook:Crackdown video preview
Lees ook:Pret met Renegade Orbs in Crackdown 2
Lees ook:Crackdown 2 gameplay beelden
Lees ook:Sorry inFamous en Prototype, Crackdown komt terug

7 reacties op “Crackdown 2 screenshots

  1. Teun

    Echt waar Erik, koop een Xboxje voor 200 euro. Echt waar, de Arcade versie zonder HDD is (al zullen de echte gamers je het nooit vergeven, geloof me) prima. Niks live, niks downloaden, gewoon lekker games als dit spelen. En als je er eenmaal een hebt kun je ineens nog veel meer redenen verzinnen waarom andere jaloers op je moeten zijn.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Bram

    erik ga je een dagboek van Pokemon Heart Gold of soul silver maken als hij uit is in het engels??

      /   Beantwoorden  / 
  3. Erik

    Wat? Nee, als ik er al één zou kopen dan moet hij in ieder geval een harde schijf hebben. Dat lijstje met spellen waar ik jaloers op ben bestaat verder vooral uit XBLA-titels, dus die wil ik juist niet missen. ;)

      /   Beantwoorden  / 
  4. Mindcircusnl

    Persoonlijk vond ik het origineel apeballen zuigen, dus als Xbox bezitter zijn er andere opties. Maar je hebt gelijk, het wordt steeds moeilijker om de “roep der PS3″ te weerstaan. The last Guardian, Heavy Rain… Yum

      /   Beantwoorden  / 
  5. Pixeljunkynl

    Tegenwoordig komen er Pre-orders voor een kleine korting op nieuwe spellen. Zoals bij Assasins Creed 2 krijg je dan een ‘White Edition’ versie erbij. Ik vraag me af of Naughty Dog met hun paradepaardje ‘Uncharted 2′ook iets extra’s gaat uitbrengen. Kijk anders eens op mijn blog op: http://pixeljunkynl.blogspot.com

    Weet jullie hier misschien iets meer van?

      /   Beantwoorden  / 
  6. Zeruda

    *Is blij dat ze een 360 heeft*

    *Realiseert zich plotseling dat ze nog steeds geen PS3 heeft*

    *Denkt aan Heavy Rain*
    =(

      /   Beantwoorden  / 
  7. Info games

    Ziet er weer super cool uit. De trailers en screenshots beloven opnieuw weer een hoop uren aan speelplezier. Heb Crackdown 2 dan ook alvast, via http://www.crackdown2.nl besteld. Dan weet ik in ieder geval zeker dat ik zo snel mogelijk kan genieten van dit geweldige spel!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.