Disney brengt stereoscopische 3D naar de Wii, PS3, Xbox 360

Disney’s aankomende ‘game van de film’ G-Force (waar we al eens eerder naar keken) krijgt driedimensionale graphics. Net als de Wii minigame-verzameling Toy Story Mania. Niet bepaald de toptitels waar de gemiddelde games.blog-lezer warm van wordt, maar wel een interessant experiment. Om de driedimensionale illusie te bereiken maakt Disney geen gebruik van een revolutionaire nieuwe techniek, de spellen worden gewoon geleverd met een ouderwets blauw/rood brilletje. Ik krijg al bijna hoofdpijn bij de gedachte, maar Brian Crecente van Kotaku was onder de indruk van een presentatie:

The effects seen in motion were surprisingly good, The guinea pig lead stood out on the screen, enemy shots seemed to blow out of the television and the world felt more realistic, though with slightly muddled colors because of the graphics.

[games.blog forum]

Lees ook:Dus waarom verstopt Nintendo recencie-exemplaren van Fossil Fighters in een blok gips?
Lees ook:Blauwe/rode brilletjes in de aanslag voor de 3D première van G-Force
Lees ook:Zo zien 7000 on-screen zombies eruit in Dead Rising 2
Lees ook:Is dit Dead Rising 2?
Lees ook:Wing Island screenshots

Eén reactie op “Disney brengt stereoscopische 3D naar de Wii, PS3, Xbox 360

  1. Berend Jan

    “it will blow you away” IGN.com

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.