Is Matt Hazard grappig genoeg om zijn gameplay te compenseren?

Drie maanden geleden schreven we al eens over de promotie-campagne voor Eat Lead. Via een paar zogenaamde fansites deed uitgever D3 net alsof hoofdrolspeler Matt Hazard al een lange geschiedenis van 8bit platformspellen, 3D shooters en treurige kart racers achter zich had. “Hoe Eat Lead ook uitpakt, de uitgebreide reclame-campagne is nu al leuk,” schreven we in oktober.

Vandaag krijgen we voor eerst bewegende beelden te zien van Eat Lead, en dat valt niet mee. Matt Hazard blijkt een typische macho actieheld die in zijn middelmatige schietspel wegduikt achter muurtjes en vijanden om zeep helpt met een eindeloze verzameling pistolen. Het ziet er deprimerend standaard uit, maar toch moet iedereen die van videogames houdt deze twee filmpjes bekijken. Gevoel voor humor heeft Matt namelijk wel.


Matt Hazard neemt het op tegen de hoofdrolspeler van een Japanse RPG. Er ontstaat wat verwarring als de man met de witte haren nog niet blijkt te beschikken over voice acting.


Matt ontmoet een Italiaanse loodgieter.

Zie ook:
- Eat Lead – de comeback van een actieheld die nooit bestaan heeft
- Speelbare demo Resident Evil 5 op 2 februari naar PSN

[games.blog forum]

Lees ook:Trailer: Matt Hazard naar XBLA/PSN met 2D schietspel
Lees ook:Matt Hazard’s klassieke schietspel naar XBLA en PSN?
Lees ook:Eat Lead – de comeback van een actieheld die nooit bestaan heeft
Lees ook:Rat Race is niet grappig
Lees ook:R-Type Dimensions verandert het perspectief (een klein beetje)

4 reacties op “Is Matt Hazard grappig genoeg om zijn gameplay te compenseren?

  1. Linkster/G.Tom

    juuuuuuist….

      /   Beantwoorden  / 
  2. Mindcircusnl

    Wat een ramp! Die Ai slaat helemaal nergens op. Als ik wil lachen pak ik mijn verzamelbox Little Britain er wel bij. Hier word je toch niet opgewekt van…

      /   Beantwoorden  / 
  3. berend Jan

    Ik vind het wel geinig, alleen hadden ze het dan moeten omdraaien en een 3d GOW/MGS kloon (wat dit speltechnisch wel is) moeten omzetten in een 2d pixel omgeving dan zou ik het wel weer cool gevonden hebben. NU is het gewoon een parodie op al dezelfde spellen die elke uitgever maakt.
    .
    Als je een parodie op die 13 in een dozijn knallers wil kan je ook gewoon een goedkope 13 in een dozijn knaller kopen en de schermteksten oplezen met een hoog piepstemmetje.
    .
    Dus voor mij Humor = win, uitwerking = verlies…
    .
    Wel vraag ik me af of ze een AC level hebben gemaakt of een leven waar Matt 120 verschillende beestjes moet verzamelen :)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.