Fable II online co-op patch is nu al klaar


Er werd nogal wat gemopperd toen Lionhead vorige maand toegaf dat online co-op play op het laatste moment was geschrapt uit Fable II. De studio kreeg de feature niet op tijd af en beloofde dat de mogelijkheid later alsnog zou worden aangeboden als een patch. Dat was geen leuk nieuws. Maar zie, vandaag kondigt Lionhead aan dat de patch klaar is. Klaar als in: nu. Per direct. Iedereen die het spel aanstaande vrijdag koopt kan de patch onmiddellijk downloaden en vanaf het begin samen met andere spelers op avontuur gaan. Zo maakt Lionhead het ons wel héél moeilijk om boos te blijven.

Ik bedoel: iedereen is het erover eens dat het een nogal verontrustende trend is dat ontwikkelaars tegenwoordig zo makkelijk doen over patches om hun onaffe spellen vol bugs op te lappen, maar als het toch moet, dan liever op deze manier.

Fable II kreeg deze week twee laaiend enthousiaste recensies van publicaties die allebei berucht zijn om hun strenge beoordelingen: een 9 van Edge (Fable II is Lionhead's greatest achievment to date, with a coherent, onward-rushing adventure story that ranks with the best the medium can offer) en zelfs een 10 van Eurogamer (Fable II explores what happens when a game does away with most forms of punishment, and does nothing but reward its players from start to finish. The results are astonishing).

Zie ook:
- Peter Molyneux zou Fable II een 9 geven
- Fable II's horizontale boxart

[games.blog forum]

Lees ook:Ontwikkeling Fable 2 verloopt voorspoedig
Lees ook:Lionhead’s gecancelde avonturenspel InkQuest
Lees ook:Peter Molyneux zou Fable II een 9 geven
Lees ook:Spannende nieuwe Alan Wake trailer
Lees ook:Wachten op Cave Story… (deel drie)

4 reacties op “Fable II online co-op patch is nu al klaar

  1. Shitbull55

    Een 10 van Eurogamer? Wow…

    De reviews van Eurogamer zijn altijd een genot. Met heerlijke Engelse humor en met een groot begrip van games, gamers en de games industrie. De top gear van de games zeg maar…

      /   Beantwoorden  / 
  2. Shitbull55

    Er is nu trouwens ook een eurogamer.nl…

      /   Beantwoorden  / 
  3. erik

    Ja Eurogamer is ook mijn favoriete ‘grote’ website. Veel beter dan IGN, GameSpot, 1up, etc.

    Maar ik vrees dat zo’n humoristische manier van schrijven alleen is weggelegd voor mensen die in Engeland zijn geboren. ;) Eurogamer.nl is een prima degelijke website met veel nieuws, maar ik heb er nog nooit om gelachen. Zelfs geen klein glimlachje.

      /   Beantwoorden  / 
  4. Kars

    Ow eurogamer kijk ik nooit zo op, meestal IGN, maar vind ik ook niet alles.. Dan moet ik maar eens wat reviews gaan kijken op eurogamer;) verheug me in ieder geval de pleuris op dit spel XD

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.