Bionic Commando ReArmed en zijn bizarre soundtrack


Kan Capcom dan echt niets fout doen? Nu heeft de nieuwste trailer van Bionic Commando ReArmed weer een echte, klassieke-anime-stijl J-Pop titelsong die wordt gezongen door Ichiro Mizuki (daar heeft niemand ooit van gehoord, behalve die ongeveer drie-en-een-halve lezers die nu een big smile op hun gezicht krijgen wanneer ik vertel dat Mizuki ook de onvergetelijke titelsong zong van Mystical Ninja: Starring Goemon). Het is meer dan een beetje bizar, maar wel fantastisch en ik stel voor dat iedereen het filmpje hieronder gewoon bekijkt. Het spel zelf ziet er trouwens ook ouderwets leuk uit, maar ik had niet anders verwacht van Capcom.

Zie ook:
- WipEout HD kwam niet door epilepsie test
- The Last Guy trailer: rennen voor je leven in Google Earth

[games.blog forum]

Lees ook:Mega Man in stopmotion met papier, lego en macaroni
Lees ook:Mega Man Universe geschrapt
Lees ook:WipEout HD kwam niet door epilepsie test
Lees ook:Crush! Een nieuwe reden om een PSP te kopen
Lees ook:Wii-petitie Bionic Commando niet onopgemerkt gebleven

4 reacties op “Bionic Commando ReArmed en zijn bizarre soundtrack

  1. Niels

    Een karaoke-versie nog wel, wat geweldig:P
    Go Go Go, Baionikku!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Kikujiro

    Prachtig! Je zou zo naar de winkel rennen en een PS3 aanschaffen. Het wordt tijd dat Mystical Ninja voor de N64 snel naar de Virtual Console komt.

      /   Beantwoorden  / 
  3. erik

    “Het wordt tijd dat Mystical Ninja voor de N64 snel naar de Virtual Console komt.”

    Heel erg mee eens, maar ik vrees dat dat wel nooit zal gebeuren. Mystical Ninja gebruikte een Memory Pak om je savegame op te slaan en omdat Nintendo per se niets aan de spellen wil veranderen kan dat niet geëmuleerd worden. :( Zie ook de ghosts van Mario Kart 64.

    Ik heb me altijd afgevraagd waarom ik voor Mystical Ninja in hemelsnaam zo’n kaartje nodig had. Dát spel en Mystical Ninja 2 waren de enige twee waarvoor ik de Memory Pak ooit heb gebruikt. Erg rare zet van Konami.

    Maar wel twee briljante spellen. Eén of twee keer per jaar sluit ik de N64 nog weleens aan en meestal speel ik deze dan ook nog een keertje uit. :p Het is niet perfect of briljant, maar toch onverklaarbaar leuk om te spelen.

      /   Beantwoorden  / 
  4. Nik

    Damn. Leeft die zanger nog? Wat leuk! Ik kende dat liedje fonetisch uit mn hoofd. Helemaal vergeten. Tijd om mijn N64 aan te sluiten :D

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.