Een tennisspel met Sonic, Ulala en die Samba De Amigo aapjes


Sega Superstars Tennis ziet er leuk uit! Ik bedoel leuk als in: wow, dit is één van de weinige tennisgames die ik misschien wel eens zou willen uitproberen. Sega weet onze nostalgische gevoelens hier veel beter aan te spreken dan in Sonic the Hedgehog's eigen spellen de laatste tijd. Niet dat dit spel alleen maar over Sonic gaat, maar toch. Wow. Die heldere blauwe lucht, de geblokte bergen op de achtergrond, het gras dat zo groen is dat je er bijna honger van krijgt… zo hoort Sonic eruit te zien! Als er nu ook nog wat grappige elementen zijn toegevoegd om het tennissen interessanter te maken dan echt tennis… zoals die bumpers aan de zijkant van Sonic's baan, dat ziet er tof uit. Misschien zou Sega het zo kunnen maken dat je op de Samba de Amigo baan ritmisch kunt spelen om iets muzikaals te doen? Wel, nu zit ik gewoon hardop te denken. In mijn ogen ziet dit spel er in ieder geval erg veelbelovend uit.

Meestal neem ik hier de moeite niet voor (het is meer werk dan de meesten mensen misschien denken, ik moet de bestanden onder andere één voor één uploaden op de server van blog.nl en dan ook nog hyperlinks naar die bestanden toevoegen aan de kleine plaatjes), maar om te vieren hoe goed Sega Superstars Tennis eruit ziet heb ik de screenshots zo gemaakt dat mensen er op kunnen klikken om de grote versies te zien.

Sega zet ook voor dit spel de fijne traditie voor om Sega Superstars Tennis uit te brengen op ieder denkbaar platform. Dus welke NextGen console of handheld je ook hebt (behalve de PSP), Sega's tennisgame komt ook jouw kant op!

Bron: Sega

Zie ook:
- Bionic Commando trailer, weer een hit voor Capcom
- Officieel: Okami komt naar Wii

Lees ook:Sega Road to E3 dag 1: Virtua Tennis 3
Lees ook:Sonic Unleashed bestaat echt, komt ook naar Wii
Lees ook:Sega Road to E3 dag 7: Charlotte’s Web (GBA/DS)
Lees ook:Nieuwe trailers Sonic Forces en Sonic Mania
Lees ook:Sega Road to E3 dag 6: Sonic Rivals

3 reacties op “Een tennisspel met Sonic, Ulala en die Samba De Amigo aapjes

  1. Oscar Mopperkont

    Beetje idee van Mario Tennis? En wat meer hectiek zoals in Sega Soccer Slam? Mario Tennis vond ik op zich wel grappig op het eerste gezicht, maar uiteindleijk toch heel weinig gespeeld. Meeste lol had ik daar nog mee toen ik een keer met 4 man een dubbel speelde. Maar meeste mensen hebben nooit zin in tennis, dus dat is er verder nooit van gekomen en het spel had voor de single player te weinig diepgang.

    Hopelijk is dit spel dus wel net zo toegankelijk, maar heeft het meer diepgang, humor en afwisseling dan Mario Tennis. Dan kan het volgens mij best een leuk spel worden.

    Daarnaast natuurlijk nog wachten op een serieus tennisspel voor de Wii die gebruik maakt van de motion sensors!

      /   Beantwoorden  / 
  2. erik

    Het wordt in ieder geval gemaakt door dezelfde mensen als Virtua Tennis, hopelijk is dat een goed teken voor de diepgang. En ja… zoveel tegenspelers vinden is altijd lastig. Op de PS3 en de Xbox 360 gaat het online (dat gaat de levensduur zeker oprekken), maar op de Wii natuurlijk weer niet.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Nintendo-Girl-Yarah

    Ho ho Erik! Je weet maar nooit of het online gaat. Want de wii heeft ook wifi!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.