Eerste screenshots Rock Band. Update: EN VIDEO!



Edit: Vergeet die screenshots, bekijk dit filmpje! Dit wordt het beste muziekspel ooit, geweldig! Let ook op die "Ending Bonus" op het einde! Allemaal zo hard mogelijk rammen voor extra punten, en het ziet er zo bevredigend uit.

CVG heeft de eerste screenshots van Rock Band, en om maar meteen met de deur in huis te vallen: het spel ziet eruit als Guitar Hero. Alleen is dit spel voor drie spelers (eigenlijk vier, de zanger moet de bovenkant van het scherm in de gaten houden en daar de tekst meezingen) en daarom staan er drie fret boards op een rij. Ja inderdaad, ook eentje voor de drummer. Die fret boards, de noten en de vijf gekleurde knoppen… het is allemaal rechtstreeks overgenomen uit Guitar Hero.


De verschillen tussen Rock Band en Guitar Hero III zitten hem straks meer in de details en de uitwerking. Vier bandleden met een volledig te customizen uiterlijk, een online multiplayer stand, veel meer originele rock klassiekers (als in: geen cover versies) en een veel hoger prijskaartje gaan Rock Band straks onderscheiden van de Guitar Hero serie.


Dat prijskaartje (en de ruimte -in vierkante meters- die het spel in beslag neemt) is wat minder, maar aan de andere kant is dit wel het laatste muziekspel dat je ooit hoeft te kopen. Alles zit erin en via Xbox Live Marketplace en de Playstation Store is Rock Band tot in het oneindige uit te breiden met nieuwe muziek.

Bron: Xboxic

Zie ook:
- Gametrailers Folklore preview, ziet er goed uit
- Achter de schermen bij Bomberman Live

Lees ook:Guitar Hero III – gametrailers video review
Lees ook:Rock Band “absolutely” ook naar Wii
Lees ook:Guitar Hero III kan óók niet aan vraag voldoen
Lees ook:Eerste videos Guitar Hero 3
Lees ook:Slik… prijskaartje Rock Band bekend

3 reacties op “Eerste screenshots Rock Band. Update: EN VIDEO!

  1. erik

    Ja :D

    Die vrouw klinkt alleen wel héél erg als Axl Rose. ;) Ik dacht dat het een soort karaoke-achtig iets zou worden, maar blijkbaar moet je toch met je eigen stem “goed genoeg” zingen om de originele zanger te horen… ofzoiets. Erg interessant, maar inderdaad, wat een spel. Wie weet is het toch wel 200 euro waard?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.