Nieuwe trailer The Conduit (Wii first person shooter)


First Person Shooter-fans blijven me maar vertellen dat The Conduit er niet bijzonder uitziet. Dat de graphics indrukwekkend zijn, daarover is iedereen het eens. Maar in vergelijking met andere first person shooters, zo vertellen ze mij, mist The Conduit in hun ogen toch nog iets om het te onderscheiden van de massa. Zelf ben ik allesbehalve een First Person Shooter fanaat (ik heb zelfs Metroid Prime 3 nog niet gespeeld), dus in mijn ogen ziet het er net zo suf uit als al die andere shooters die ik niet leuk vind. Hoe heeft het dan toch al die awards verdiend waar deze trailer zo enthousiast over opschept?

Zie ook:
- Trailer: The Conduit (first person Wii shooter)
- Sinds wanneer ziet Overlord Wii er zo goed uit? (gameplay filmpjes)
[games.blog forum]

Lees ook:Hudson maakt first person shooter voor Wii Ware
Lees ook:Online spelletje: Second Person Shooter Zato
Lees ook:Gametrailers bespreekt The Conduit
Lees ook:Nieuwe ronde, nieuwe kansen: The Conduit 2
Lees ook:First person shooter voor Wii Ware, Onslaught nu in het winkelkanaal

7 reacties op “Nieuwe trailer The Conduit (Wii first person shooter)

  1. Shitbull55

    In het land der blinden is éénoog koning…

    Dat wil niet zeggen dat ik niet waardeer wat High Voltage doet. Ze proberen het onderste uit de kan te halen op technisch gebied. Het spel heeft alleen niet echt een eigen smoel.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Linkster/G.Tom

    heb je metroid prime 3 niet gespeeld? dat spel is meesterlijk! gave upgrades het vermogen om in een super vorm te veranderen. je ruimteschip zelf besturen… ik kan nog wel even doorgaan!

      /   Beantwoorden  / 
  3. Joost

    Het ziet er voor de Wii zeker mooi uit, maar over de originaliteit van deze game valt te twisten..

    Ik zag een monster dat sterk deed denken aan RFOM en een wapen dat verdacht veel leek op het plasma pistool van Halo.. En misschien is deze vergelijking wel heel erg vergezocht maar die poort leek op die van Oblivion.

      /   Beantwoorden  / 
  4. Siebe

    Erik je moet Metroid Prime 3 spelen. Het is niet echt een first-person shooter maar een adventure. Beste Wii-game in mij ogen.

    @joost welke poort? Ik waardeer wel wat ze doen. Een goede singleplayer en graphics(na hun zeggen dan) een online multiplayer met Wii-speak ondersteuning en vette wapens. En ik mag hun (opschepperige) instelling wel. Nu maar hopen dat High Voltage alles waarmaakt wat ze zeggen.

      /   Beantwoorden  / 
  5. erik

    Ja, ik heb de vorige twee Metroid Prime spellen ook gespeeld. Ik weet dat het vooral een adventure is, maar toch blijf ik de 2D Metroids onnoemelijk veel leuker vinden.

    Wel goede spellen verder hoor, en ook MP3 wil ik nog steeds een keer spelen, het is er alleen nog steeds niet van gekomen.

      /   Beantwoorden  / 
  6. Siebe

    Tsss, je koopt wel nieuwe spellen zoals Mario Kart, Brawl en Battlefield maar je hebt geen tijd voor MP3?

      /   Beantwoorden  / 
  7. Lufia Comic

    Op het eerste gezicht lijkt me dit een vrij liniare spelervaring, in een setting die me behoorlijk cliché aandoet. Lijkt me ook niet super ofzo, Het is gewoon lastig om je te identificeren met zo’n setting. Hetzelfde geldt voor het verwoeste VS in Fallout 3, welke heel herkenbaar is voor die enthousiaste amerikanen -de herkenbaarheid de nostalgie- maar ik heb niks met Amerika, al helemaal niet in een apocalyptische setting. Een verwoest Amsterdam lijkt me veel leuker. Gelukkig gaat Lara naar Nederland.

    Zelfs die constante rush in fps Gears of War 2 lijkt me geen zak aan. Geen moment om te rusten. Nee, de rush in Flower is dan heel wat anders :) . Far Cry 2 is daarom de fps waar ik het meest naar uit kijk, vooral door de schoonheid -en gebruik van- een exotsche locatie en de vrijheid die de speler heeft om zich door de wereld te bewegen en te handelen hoe hij dat wilt. Soms zijn er wat olifanten, dus daar heb je je PS3 game Africa XD. Hoe dan ook, the Conduit zal dit alles nooit hebben, en zal nooit het niveau bereiken van een opgefokte Unreal 3 Engine. Zal wel een ‘culthit’ worden.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.