Leon S. Kennedy in Smash Bros. Brawl?


Super Smash Bros. Brawl is bijna uit in Japan. Je zou denken dat we alle verrassingen nu wel hebben gehad, maar er gebeuren vreemde dingen op de Internet Movie Data Base. In een lijst met de volledige "cast" van Brawl (alle voice-actors) staat ook stemacteur Paul Mercier in zijn rol van Leon Scott Kennedy uit de Resident Evil serie.

Nog vreemder is dat volgens diezelfde lijst ook Toshiyuki Morikawa meewerkt aan het spel als de stem van… Kazuya Mishima!? Maar dat is een personage uit Tekken? (Morikawa is trouwens ook, zie ik hier, de stem van Sepiroth (FFVII, KHII). Wow, als je houdt van lijstjes is de IMDB echt een verslavende site).

Maar wat moeten we hier nu van denken? Leon Kennedy kan ik nog wel geloven maar een personage uit Tekken is wel héél ver verwijderd van Nintendo. Ik hou ernstig rekening met een vergissing, of een flauwe grap.

Bron: imdb via Wii's World

Zie ook:
- Koningin van Engeland verslaafd aan Wii-bowling
- Nieuwe trailer Pro Evolution Soccer 2008 op de Wii

Lees ook:Mega Man doet niet mee aan Smash Bros. Brawl
Lees ook:Captain Olimar en vijf Pikmin in Smash Bros. Brawl
Lees ook:Hackers stoppen Meat Boy in Super Smash Bros. Brawl
Lees ook:Meer Super Smash Bros informatie in 7 dagen
Lees ook:Het mysterieuze 3DS-spel van Capcom, Namco-Bandai en Sega

5 reacties op “Leon S. Kennedy in Smash Bros. Brawl?

  1. MetroidPrime

    Solid Snake zit ook in SSBB en de vorige keer dat ik keek, is de Metal Gear Solid serie al bijna 4 jaar PlayStation exclusief(met 4 PS-exclusieve spellen sinds de release van Twin Snakes in 2004, 6 als je MGS4 en Online alvast meetelt(en dan zeggen ze dat Nintendo series uitmelkt ;) )). Ik had begrepen dat Nintendo de volgende vuistregel hanteerd: een personage moet minstens 1 keer op een Nintendo platform zijn langsgekomen voordat ze in SSB serie mogen langskomen. De Tekken serie voldoet hieraan met het spel Tekken Advance.

    Het was met het per ongeluk uitlekken van het feit dat Krystal in het spel zit wel duidelijk dat er characters geheim zijn gehouden. Ik kwam vorige week een gerucht tegen waarbij al beweerd werd dat Leon Kennedy in SSBB zat en dat er verder in totaal 44 speelbare characters zouden zijn. Ik kan helaas niet beoordelen hoe betrouwbaar het gerucht is, maar het zou mooi zijn als het waar zou blijken te zijn.

      /   Beantwoorden  / 
  2. MNC

    IMDb kan zo door iedereen worden geëdit, net zoals Wikipedia.

    En krystal hoeft niet in het spel te zitten. Helaas is het waarschijnlijk wel zo, maar dat hoeft niet.

      /   Beantwoorden  / 
  3. MNC

    Om nog maar een voorbeeld te geven: De stem van Peach wordt gedaan door Jen Taylor. Ze doet ook de stem van Cortana van Halo. Dit soort dingen gaat het waarschijnlijk ook om bij brawl.

      /   Beantwoorden  / 
  4. SEShadowRoots

    Hmm, nou Leon ook al, ik vond de Death clipjes van RE4 op Youtube wel mooi gemonteert, moest in een deuk laggen. Ik ben eigenlik meer benieuwd welke voorgaande spelers in Brawls komen, ik vond Snake al een echte gast rol hebben. En ik denk dat er ook gerugten worden verzonnen, meschien zelfs omdat ze hen dan zo graag erbij willen hebben. Maar ik ben dan ook teleur gesteld als het dan meer of niet meer dan een Nintendo All-Star cross over game word.

    We zouden het beste mogen afw8en en de resultaten afhoren van de japanse release.

    maarjah, imdb is best serieus..

      /   Beantwoorden  / 
  5. max

    ik kan me moelijk voorstellen hoe leon kennedy (die ik alleen van re4) en super mario ik een zelfde game kunnen passen zonder dat de screenshots op een slechte fotoshop zouden lijken. leon heel erg kiddy gemaakt zou moeten worden.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.