Nintendo Power nieuwste Wii/DS reviews (Guitar Hero III, BWii, Geometry Wars etc.)


Ik heb deze post op NeoGAF met veel belangstelling gelezen. De scores + één of twee regels tekst van alle recensies uit het december-nummer van Nintendo Power. Een hoop grote titels!

Zack and Wiki (Wii)
9.0
"De point and click adventure leek al zo goed als uitgestorven, dus als er eentje langskomt die zo goed is als Capcom's Zack and Wiki is dat reden voor een feestje."

Dragon Quest Monsters: Joker (DS)
8.0
"Joker is net niet helemaal van hetzelfde niveau als Pokémon, maar de overeenkomsten zijn niet te ontkennen. Niet alleen zijn de monsters aan elkaar gewaagd volgens hetzelfde steen/papier/schaar principe, maar twee monsters kunnen ook met elkaar paren om een nieuwe variant te vormen. Online speelbaar via WFC."

Guilty Gear XX Accent Core (Wii)
8.0
"Speel GGXXAC met een Gamecube- of Classic controller en je wordt getrakteerd op één van de beste 2D één-tegen-één vechtspellen op de Wii…"

Phoenix Wright: Ace Attorney Trials and Tribulations (DS)
8.5
"…de uitkomst is niet anders dan bij de vorige twee spellen: we hebben hier alweer te maken met een uitstekende "graphic-text adventure" voor de DS."

Mega Man ZX Advent (DS)
8.5
"Bijzonder fraaie anime filmpjes vertellen tussen de actielevels door het verhaal en zijn voorzien van opvallend veel voice-acting… een aantal verschillende multiplayer opties zorgen ervoor dat Advent lekker lang houdbaar is."

Naruto: Path of the Ninja (DS)
7.0
"…beetje een standaard RPG die evengoed de Naruto-fans wel een tijdje zoet zal houden. Het spel haalt niet echt het maximale uit de DS; de graphics zijn maar zo-zo en het bovenste schermpje wordt nauwelijks gebruikt. De besturing werkt beter via de controlpad dan via de stylus. Kost maar ongeveer 10 tot 12 uur om uit te spelen, maar voor wie ervan houdt zullen dat wel twaalf amusante uurtjes vormen."

Guitar Hero III: Legends of Rock (Wii)
9.0
"Als ik deze kerst maar één spel mocht kopen dan zou het Guitar Hero III zijn. Waarom? Misschien komt het omdat ik in het dagelijks leven geen rockster ben, maar iedere keer dat ik die plastic gitaar om m'n nek hang voel ik me wel zo. Maakt ook goed gebruik van de WFC voor een leuke co-op career mode."

Naruto: Clash of Ninja Revolution (Wii)
7.0
"Niets meer dan een kleine update van het vorige spel. Oh, en zorg dat je de classic controller gebruikt; dat werkt veel beter dan de beperkte motion controls."

WWE Smackdown VS Raw 2008 (Wii)
6.5
"Iedereen kan er nu meteen inspringen en beginnen te worstelen dankzij de versimpelde controls. Maar helaas gaat die toegankelijkheid wel ten koste van de diepgang. Er zijn maar weinig verschillende aanvallen en de meeste vechters voelen hetzelfde om te besturen."

MLB Power Pros (Wii) (honkbalspel van Konami)
6.5
"MLB Power Pros bewijst dat je nooit af moet gaan op het uiterlijk. Onder de vrolijke cartoony graphics zit een uiterst gedetaileerde en uitgebreide honkbal sim met verschrikkelijk veel diepgang."

Front Mission (DS)
6.5
"Helaas is het niet mogelijk om nauwkeurig op een bepaald deel van de vijand te richten en je kunt ook de langdradige animaties niet overslaan die bij iedere aanval voorbij komen. De gevechten zijn wel erg strategisch… je kunt makkelijk langer dan een uur bezig zijn met één veldslag."

Geometry Wars: Galaxies (Wii)
8.0
"Richten met de Wiimote werkt uitstekend. Met subtiele gebaren is het mogelijk om makkelijk en nauwkeurig te richten."

Battalion Wars 2 (Wii)
7.5
"Het verhaal voelt een beetje té uitgebreid. Het duurt maar liefst 200 jaar en gaat over zes generaties legers. De overstap van de serie naar de Wii zorgt voor gemixte resultaten."

Contra 4 (DS)
8.5
"Ik ben gewoon geschokt hoe goed de ontwikkelaar is geslaagd om het Contra-gevoel te pakken te krijgen. Het is intensief, razendsnel en vreselijk moeilijk."

Bleach: The Blade of Fate (DS)
8.5
"Spelers die zin hebben een pittige uitdaging hoeven niet bang te zijn. Als je de eerste keer de aftiteling voorbij ziet komen is dat nog maar het begin, er volgen daarna nog 22 extra episodes en er is de multiplayer."

Fire Emblem: Path of Radiance (Wii)
9.5
"Het is eigenlijk vloeken in de kerk maar ik zeg het toch: motion controls zijn blijkbaar niet noodzakelijk voor ieder spel op de Wii. In het geval van Fire Emblem: Path of Radiance heeft ontwikkelaar Intelligent Systems precies de juiste beslissing genomen."

Bron: NeoGAF

Zie ook:
- Ghost Squad's verborgen bikini speelstand
- Smash Bros. Brawl krijgt ook al een Stage Builder

Lees ook:Geometry Wars naar Wii en DS
Lees ook:Trailer: Geometry Wars 2
Lees ook:Dewey’s Adventure ziet er leuk uit
Lees ook:Excitebots-watch: IGN heeft ‘m gespeeld
Lees ook:Naruto: Clash of Ninja trailer

7 reacties op “Nintendo Power nieuwste Wii/DS reviews (Guitar Hero III, BWii, Geometry Wars etc.)

  1. Dennis

    MLB Power Pros (Wii) (honkbalspel van Konami)
    6.5
    “MLB Power Pros bewijst dat je nooit af moet gaan op het uiterlijk. Onder de vrolijke cartoony graphics zit een uiterst gedetaileerde en uitgebreide honkbal sim met verschrikkelijk veel diepgang.”

    Wat een k*t becijfering zeg, een game mag dus niet uitgebreid, realistisch en veel diepgang hebben :S

    Ja zo houd je de Wii wel voor de *kots* Casual gamers :S

      /   Beantwoorden  / 
  2. Dennis

    Metroid Prime 3 is ook moeilijk, die zal dus ook wel een 4 krijgen ofzo :S

      /   Beantwoorden  / 
  3. nathan

    Battalion wars zitten ze ook al te zeiken omdat hij uitgebreid is…wtf joh

      /   Beantwoorden  / 
  4. MNC

    Path of Radiance is toch wii, niet DS?

      /   Beantwoorden  / 
  5. MNC

    En Metroid Prime 3 was al een 9 of 10 ofzo.

      /   Beantwoorden  / 
  6. Will

    En voor Metroid Prime 3 is dat meer dan terecht. Een mijlpaal.

    Verder komen Zack & Wiki en Guitar Hero 3 bij mij wel in huis hoor.

      /   Beantwoorden  / 
  7. Flash 4 Nds

    Hoe kun je meer dan 1 spel op je Nds spelen?
    Bekijk de beschrijving op flash4nds.nl , een website die eruit ziet en werkt als een echte Nds!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.