Dragon Blade: Wrath Of Fire – D3 doet de Wii


D3 Publisher is een uitgever die bijna al zijn spellen direct voor budget prijzen uitbrengt. Toppers zijn het nooit, maar voor 15 Euro kan wat hersenloos vermaak toch best heel leuk zijn. Typische ingedriënten van een D3-spel zijn: zombies, vrouwelijke ninja's (in bikini), buitenaardse wezens en dinosaurussen. Met andere woorden: alle videogame-cliché's die je kunt bedenken. Maar in een tijd waarin de meeste spellenmakers zichzelf veel te serieus nemen is het best verfrissend dat iemand nog steeds zulke pretentieloze actie-spellen durft te maken.

Anders gezegd: ik vind het goed nieuws dat D3 een hack-'n-slash spel voor de Wii heeft aangekondigd. Zo weet je tenminste wat je kunt verwachten (IGN's opmerking dat het spel misschien niet zo diep gaat als The Legend of Zelda: Twilight Princess is belachelijk. Natuurlijk doet het dat niet, dat is nu juist het punt), en dat is misschien wel precies wat de Wii nog nodig heeft. Lees hoe de producer het zelf omschrijft en knik samen met mij hevig met je hoofd. Wij willen dit spel!

"We willen dat de speler echt een arcade-achtige ervaring heeft en volledig opgaat in de actie. Ze moeten zich voelen alsof zij degene zijn die alle vijanden voor hun kont schoppen. Dit wordt geen spel waarin mensen de hele tijd bezig zijn met het verzamelen van allerlei voorwerpen. Of telkens mini-games moeten spelen. Of heel veel side-quests moeten uitvoeren. Dit is een spel dat helemaal draait om de actie en het verslaan van heel veel vijanden. Er zijn eigenlijk nog maar heel weinig titels op de Wii die puur actie-georiënteerd zijn. (Zeg maar gerust helemaal niets, zie ook de GameCube). Er zijn heel veel familie-vriendelijke spelletjes, casual games, ook veel sport spellen en first-person shooters maar eigenlijk nog geen enkele hack-'n-slash game die de speler echt helemaal los laat gaan and really kick ass"

Klinkt goed, niet? Bekijk vooral ook de heerlijk cheesy trailer van het spel:

Er is zelfs al een Europese releasedatum! Vanaf 14 september (hey, waar ken ik die datum van? Wordt volgens mij een dure dag) kunnen we aan de slag met Dragon Blade: Wrath of Fire.

Bron: IGN

Zie ook:
- Super Paper Mario: 14 september
- The Sims 2: Pets Wii video review (au!)

Lees ook:Portable Resort
Lees ook:Zelda spin-off Hyrule Warriors aangekondigd
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 1
Lees ook:Linebeck’s stoomboot
Lees ook:Vijf nieuwe van Sega voor de Virtual Console

6 reacties op “Dragon Blade: Wrath Of Fire – D3 doet de Wii

  1. Altasia

    Ik zie deze game vreemd genoeg wel zitten het komt best goed over en games van 20 zijn al snel leuk.
    Denk alleen dat dit op zown kleine basis word uitgegeven dat ik het spel nooit zal gaan zien in de winkel.

      /   Beantwoorden  / 
  2. matthijs

    ziet er goed uit allen best wel een slechte trailer/relame

      /   Beantwoorden  / 
  3. matthijs

    ziet er goed uit allen best wel een slechte trailer/relame

      /   Beantwoorden  / 
  4. Nick

    Ik heb de game net zelf gekocht.
    kwam hem tegen toen we met school in Londen waren het is zeker wel mooi, maar wel erg kort ben er nu al weer doorheen :S

      /   Beantwoorden  / 
  5. erik

    Whoa, is deze al uit? Dat had ik even gemist. Snel op zoek! Ik wil hem ook. :p

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.