Eerste NiGHTS Wii screenshots


Een pessimist zou kunnen kijken naar deze screenshots van NiGHTS voor de Wii en zich vertwijfeld afvragen waarom Super Mario Galaxy nog steeds de enige Wii-titel is die er beter uitziet dan het gemiddelde GameCube spel.

Een optimist zou kunnen kijken naar deze screenshots en opgelucht ademhalen als hij ziet dat Sega een redelijk rechtlijnig vervolg op het Saturn-spel NiGHTS Into Dreams aan het maken is. Zo te zien zijn alle vernieuwingen die de nieuwe Sonic spellen zo irritant maken hier grotendeels afwezig. NiGHTS is nog gewoon NiGHTS en als Sega het voor elkaar krijgt om ook de gameplay met rust te laten (nee Sega, we willen niet meer vrijheid, geen grote open werelden please!), dan wordt dit een Wii-titel om naar uit te kijken.

Dus wat zeggen jullie ervan Nintendo, tijd om het publiek alvast op te warmen door het originele NiGHTS nu alvast uit te brengen via de Virtual Console?

Bron: NeoGAF

Zie ook:
- Super Paper Mario krijgt Pit Of 100 Trials
- Nintendo: “Wii-tekort is geen complot”

Lees ook:NiGHTS: Journey of Dreams deze winter in Japan
Lees ook:Kan het? Zou het? NiGHTS naar de Wii?
Lees ook:NiGHTS komt naar Playstation 2
Lees ook:NiGHTS: Journey of Dreams, Japanse trailer
Lees ook:Japanse verpakking New Super Mario Bros wordt GEEL

3 reacties op “Eerste NiGHTS Wii screenshots

  1. stone

    ben bang dat ik verlopig nog een pessimist ben als het op de wii aankomt. gelukig heb ik zelda nog niet uitgespeld anders had het paarsweekend erg lang en saai geworden

      /   Beantwoorden  / 
  2. Frank

    Dit ziet er al wel vet uit; ik kijk al uit naar NiGHTS 2 sinds de korte passage in het casino level uit Sonic Adventure..

      /   Beantwoorden  / 
  3. joeri

    you right… ik verwachte dat je er wat mee kon maar ik kwam er maar niet achter. maar ik vind het zoooo leuk dat die weer komt. het wordt weer een stukje verleden in de toekomst. eerst de strijd tussen sonic en mario op de olympische spelen dan een grote topper terug op de console. deze tijd is een werkelijke drom voor iedere gamer die zich hier en beejte mee bemoeit(dus sonic vs. mario) miss is dit dan toch nog een kans om sonic qweer terug te laten komen

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.