Mario Kart 8 naar de Wii U met antizwaartekracht racing

mariokart8
Oh wow, kijk eens wat Nintendo heeft bedacht voor Mario Kart 8. Na de motorfietsen in de Wii-versie (eigenlijk vooral een cosmetische toevoeging) en de hanggliders op de 3DS (maar op een handjevol banen écht nuttig) rijden Mario en zijn vrienden op de Wii U ineens over anti-zwaartekracht banen. Speciale elektromagnetische zweefwielen zorgen ervoor dat de karts aan de weg blijven kleven, zelfs als die weg 90 graden is gekanteld of een volledige looping maakt. Met zulke krankzinnige parcours in Mario Kart heb je F-Zero bijna niet meer nodig.*

Ook opvallend: in deze hele trailer wordt maar één keer een wapen gebruikt (een vuurbal, op het moment dat Waluigi de onderwatertunnel binnen rijdt). Ik weet niet of dat echt een teken is dat Nintendo de chaos wil terugschroeven om wat meer op het racen te focussen, maar de race ziet er in deze trailer al meteen een stuk spannender uit.

Mario Kart 8 verschijnt in de lente van 2014 exclusief voor de Wii U.

*Dat was een grapje Nintendo; ik wil nog steeds héél graag een nieuwe F-Zero.

Kijken op YouTube

[g.forum]

Lees ook:Nieuwe Mario Kart Wii filmpjes
Lees ook:Mario Kart Wii ook multiplayer GP: offline en online
Lees ook:Alle banen van Mario Kart Wii online speelbaar
Lees ook:Mario Kart Wii’s downloadbare wedstrijden
Lees ook:Europese Mario Kart Wii trailer

9 reacties op “Mario Kart 8 naar de Wii U met antizwaartekracht racing

  1. Inno Vation

    Ik denk (hoop) dat dit het spel is dat de Wii U de verkoop boost gaat geven. Maar waarom komt dit pas volgend jaar? Het is te hopen dat het niet te laat is voor Nintendo.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Zaaltje

      Ik ben ook een beetje “teleurgesteld” dat hij pas volgend jaar komt, ik had toch op zijn minst een december verwacht voor deze topper!!

      MK7 99.9% uitgespeeld (moet nog 1 expert staff ghost.. *zucht*) dus voor mij wordt het wel tijd voor een nieuwe kart ;)
      Toen ik de trailer zag kreeg ik toch wel veel zin om het weer te spelen!

        /   Beantwoorden  / 
    2. Wii Kopen

      Ja inderdaad ben helemaal met jou eens.
      Waarom allen volgende jaar…
      Het zal misschien wel even te laat zijn?

        /   Beantwoorden  / 
  2. Gulzt

    Wat een prachtig leveldesign. Zo te zien ook lekker veel te verkennen. Inderdaad weinig geschiet in de trailer, daarentegen leek de frequentie van power-ups niet lager.

    Wat Innovation al zegt, een heel jaar nog.. als ik dan geld zou hebben voor WiiU + Mario Kart zou ik toch echt eerder geneigd zijn een PS4 te kopen.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Erik

      Met een beetje geluk is de console tegen die tijd ook in prijs gedaald. Nintendo zegt wel steeds dat ze dat niet van plan zijn, maar ik kan me haast niet voorstellen dat de Wii U later dit jaar niet goedkoper wordt. Hij verkoopt dramatisch slecht en ik verwacht dat Super Mario 3D World ook geen system seller wordt. (De NEW Super Mario Bros.-serie verkoopt meestal veel beter dan de 3D spellen, en die is op de Wii U al sinds de lancering verkrijgbaar). Ze moeten toch iets, zou je denken. En een prijsverlaging hielp ook goed bij de 3DS.
      .
      Een PS4 + Wii U combo lijkt mij ideaal voor tijdens deze generatie, maar dat is samen wel een pittige investering.

        /   Beantwoorden  / 
      1. Kikujiro

        Mijn idee. PS4 + Wii U zal het waarschijnlijk wel worden. Voordat ik overstap zal echter nog wel even duren met spellen als The Last of Us, Bioshock Infinite en de nieuwe GTA, die ik allemaal nog “moet” kopen (om nog maar te zwijgen over de voorraad te spelen games die nog ligt).

          /   Beantwoorden  / 
        1. Wormpaul

          Ik heb hetzelfde “probleem”, ben nu nog zo lekker bezig met Kingsdom of Amalur (net 13 uur in de game) en moet daarna nog door met:
          .
          Hitman / Bioschok / Last of Us / Uncharted 3 / Dead Island / Max Payne / NFS / Dishonored!! etc. etc.
          .
          Dat ik sowieso niet de eerste generatie PS4 ga kopen komt mede doordat de PS3 nog teveel goede games heeft die ik eerst wil spelen en ik vorige keer toen ik direct een PS3 had gekocht best teleurgesteld was door de eerste generatie games. (was best matig op 1 of 2 uitzonderingen na)

            /   Beantwoorden  / 
          1. Kikujiro

            Ben de vorige generatie (wat PS3 betreft) vrij laat ingestapt. Pas toen de prijs wat omlaag ging heb ik er één gekocht. Met onderstaande games houd ik het nog wel minimaal 2 jaar vol.
            .
            Dit heb ik nog liggen:
            Uncharted 3: Drake’s Deception / Assassin’s Creed Brotherhood / Assasins’s Creed Revelations / Dishonored / Majin and the Forsaken Kingdom / Call of Duty 4: Modern Warfare / God of War: Collection /
            Bioshock 2
            Naast bovengenoemde games nog in mijn Amazon “shopping basket”:
            Okamiden / Ni no Kuni / GoW 3 / Deadly Premonition / Far Cry 3 / Tomb Raider / Mario Galaxy 2 / NSMB Wii

              /  
  3. Berend Jan

    Dit is samen met het Mario spel juist het spel voor je WiiU (aangevuld met het tekenprogramma).
    .
    Dat het nog een heel jaar duurt voor je het kunt spelen is voor mij geen probleem. Tot die tijd vermak ik me wel met Just Dance 2014, Pikmin, 101, bayonetta, Mario, Zelda Windwaker HD, en de diverse downloadable spellen.
    .
    Wat ze ook hadden kunnen doen is een Nintendo abbo maken, een abbo van 50 euro per jaar waardoor je net als bij PSplus en Live toegang krijgt tot alle VC spellen op de Wii. Dat zou geweldig zijn in mijn ogen.
    .
    Ook wil ik eingelijk wel eens zien dat Nintendo echt iets stoers doet met een van hun universums. Ik zou zo graag eens een GTA met Mario willen zien, en dan niet die rare blije mario die we nu kennen maar een gritty Mario. Gewoon eens wat anders ik hoop dat de nieuwe Zelda (niet de HD versie) meer een soort darksouls in hyrule wordt waarbij je echt zelf weer eens mag kiezen in plaats van over het stukje pad te lopen wat de makers door de wereld hebben gelegd zonder daar vanaf te kunnen wijken.
    .
    En meer F-zero van Mario Kart maken is in mijn ogen ook wel een goed idee. Toch hadden ze er van mij ook wel een nintendo cart van mogen maken. Met Mario maar ook andere bekende franchises een soort Smash Bros rooster op wielen.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.