Ook diepzeeduikers houden van Wii


Zelfs al voor zijn release weet de Wii de fantasie van veel mensen te prikkelen. Op de site Dive News bijvoorbeeld, een verzamelplek voor diepzeeduikers, heeft iemand zijn oog laten vallen op het aangekondigde spel Forever Blue. Erg veel is er nog niet eens bekend over deze game, maar de duikers speculeren er nu al op los. Wie kan de meeste vissen fotograferen? Wie zwemt er het snelst over de Mariana Trench (de diepste plek op aarde)? Wie vindt als eerste een zeldzame Blauwe Vinvis? "Forver Blue sounds just right for those times in between dive trips!"

Dit is nu Reggie’s geliefde blue ocean strategy in actie… letterlijk!

Bron: Dive News

Lees ook:WiiWare trailer: Dive – The Medes Islands Secret
Lees ook:Blauwe schilden blijven voorlopig in Mario Kart
Lees ook:Port Town: Aero Dive als Brawl-level
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 354
Lees ook:Plaatjes Lost in Blue: Shipwrecked (Wii)

5 reacties op “Ook diepzeeduikers houden van Wii

  1. joeri

    leuk om te weten dat er voor ieder wat wil is maar ik kan nog steeds niet wachten op de Wii iedereen op school(klas dan) weet al dat ik dat ding wilen ik zit in de 3e klas vande middelbare!!!

    joeri

      /   Beantwoorden  / 
  2. otherotter

    dat is bij mij niet anders, ik zit op DVTG. ook in derde. en bijna iedereen heeft er al 1 georderd. dit is een game opleiding gecombineerd met Theater om meer variatie en diepgang te geven in de games. op mijn website kan je klikken om te zien wat we zoal maken

      /   Beantwoorden  / 
  3. Afello

    Dit kan mij inziens een interessant “spelletje” worden. Weet je, eigenlijk zou ik het jammer vinden als er iets als missies of goals aan dit concept worden gehangen. En als het moet dan op zijn allerhoogst een compleet fotoalbum met alle vissen en diepzee-vegetatie in het spel (zuller er dan waarschijnlijk duizenden zijn). Voor de rest wil ik gewoon kunnen zeggen, “ik wil naar het caribisch gebied” waarop ik in een rubberbootje terecht kom, een stukje kan varen voor de ideale duiklocatie en dan gewoon niks anders als lekker rondzwemmen. Als ze voor de aardigheid verborgen grotten of scheepswrakken en dergelijke implanteren dan kan het hele spel een soort ontdekkingstocht zijn. Ohja, piratenschatten zou leuk zijn, kun je dan verkopen voor betere duikapparatuur zodat je bijv. langer onder water kunt blijven of een beter fototoestel weet ik het. Dat je kunt sparen voor een diepzeeduikbootje waardoor je naar nog diepere delen van de oceaan kunt. Dit spel kan zo lekker niks aan de hand ontspannen zijn doch tegelijk meeslepend en uitdagend….

    Uiteindelijk zal het wel een aanfluiting worden…

      /   Beantwoorden  / 
  4. Afello

    Hehehe, dat is die Otherotter weer… grappig idee jongen, maar de grote van de bal gaat niet werken. Een kleiner balletje met dezelfde bewegingssensoren ingebouwd… ja, daar hebben al meerdere mensen aangedacht en waarschijnlijk werkt dat wel… Maar anyway, je bent goed bezig, maar misschien moet je of je concept beter uitwerken of betere gameplay bedenken. Het “fit the pieces” idee is erg leuk, maar beperkt. Het sudoku idee is te lame en waarom de neuk zou ik daarvoor een bal nodig hebben? Over het massage spelletje en google earth spelletje ga ik me niet eens buigen… Ik kan me dan wel weer vinden in je design voor een menu scherm waarin je een bal hebt met daarop opties en je schudt om te selecteren. Dus uiteindelijk is het concept van de wii-ball niet slecht maar de invulling die je er aan geeft karig en te makkelijk. Durf er dieper op in te gaan zou ik zeggen… en verbaas de wereld!

      /   Beantwoorden  / 
  5. Otherotter

    we zijn nu met zes mede studenten het veeeel cooler en duidelijker aan het maken. rond de release komt er nog veel meer over de OOball voor de wii.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.