Elebits gameplay video

Dit spel ziet er nog erg vaag uit en ook een beetje simpel. Die Elebits mogen er dan uitzien als Pikmin, van strategische gameplay is hier nog nauwelijks sprake. Je moet ze gewoon allemaal raken met je laser!
Konami heeft wel flink uitgepakt met de controller. Van alle Wii-spellen die ik heb gezien is dit degene waarin je de meeste invloed op je omgeving kunt uitoefenen. Bijna alles kan opgepakt en weggegooid worden. Als je het filmpje helemaal uitkijkt zie je hoe hij op het einde zelfs auto’s en complete huizen door de lucht gooit! En let ook op die deurknop, die net als in het echt rondgedraaid moeten worden (met de Wii-mote) om de deur te openen. Wat mij betreft zeker een veelbelovende titel. Normaal gesproken zou ik nu zeggen: ik hoop dat hij ook buiten Japan uitkomt. Maar het feit dat hij op de E3 aanwezig was en dat de onscreen instructies in het Engels waren zegt genoeg.

Ik kan niet wachten om hier meer over te weten te komen. Volgens Konami krijgt het uiteindelijke spel meer diepgang omdat alle Elebits die je hebt verzameld effect gaan hebben op de spelwereld. Wat ik me daar precies bij voor moet stellen, ik heb geen idee. Maar het klinkt leuk.

Bron: IGN

Zie ook:
- Peter Moore hoopt op succes voor Wii
- Tien seconden Pilotwings
- Nog meer Super Mario Galaxy filmpjes
- Project H.A.M.M.E.R.

Lees ook:Ik wil ook Elebits pantoffels!
Lees ook:Veel nieuwe Elebits screenshots
Lees ook:Konami kondigt Elebits voor de Revolution aan
Lees ook:Gehate stemacteur keert terug in Elebits DS
Lees ook:Hoe ontstond Elebits op de DS?

4 reacties op “Elebits gameplay video

  1. Sule

    Volgens mij is deze demo van Elebits alleen bedoelt om de ”physics system” die de Wii zou hebben en de mogelijkheden van de controler in het spel in werking te laten zien. In het interview met IGN zeiden ze iets over een ”physics system” die de Wii zou hebben. En volgens mij wordt er in deze demo toch wel gebruik gemaakt van veel physics? Al die flessen, borden, deuren, huizen die worden opgetilt enz. De artwork die laatst was uitgekomen had meer iets weg van een sprookjesachtige wereld, dit is gewoon een ”normale” wereld. Ik ben nog steeds geinterreseerd in ieder geval.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Wackman

    Ik las eerder dat men dit spel nogal afkraakte. Ik zie juist veel potentie. Ik dnek dat dit een erg leuk spel kan gaan worden met de principes die in dit filmpje getoond worden.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Bas.

    Ik ben wel geintereseerd in realistische games als deze!

      /   Beantwoorden  / 
  4. erik

    “En volgens mij wordt er in deze demo toch wel gebruik gemaakt van veel physics? Al die flessen, borden, deuren, huizen die worden opgetilt enz.”

    Inderdaad, hoewel ik dat er wel een beetje primitief uit vind zien. Misschien is het expres zo gedaan, maar alles ziet er qua gewicht uit alsof het van piepschuim is gemaakt.

    Maar het verhaal is inderdaad dat de Wii physics al standaard in de hardware ingebouwd zou hebben zodat spellenmakers zich daar alvast geen zorgen meer over hoeven maken.

    “De artwork die laatst was uitgekomen had meer iets weg van een sprookjesachtige wereld, dit is gewoon een ”normale” wereld.”

    Het kan natuurlijk beginnen in een gewone wereld waar je een paar Elebits tegenkomen, die je dan uiteindelijk meenemen naar hun eigen wereld. Ik sluit in ieder geval niet uit dat we dit level ook in het uiteindelijke spel zullen spelen.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.