Zelda retrospective deel 2, met twee van de beste games ooit gemaakt


Als we volgende week een nostalgische terugblik te zien krijgen op Ocarina of Time en Majora’s Mask, dan zal ik waarschijnlijk met vochtige ogen zeggen dat dat toch echt mijn favoriete Zelda games zijn. Maar nu op dit moment weet ik het zeker, A Link To The Past en Link’s Awakening zijn de twee beste Zelda’s ooit gemaakt! De eerste twee spellen op de NES zijn tegenwoordig niet zo relevant meer, maar iedere gamer is het aan zichzelf verplicht om deze twee games te spelen. Zo goed zijn ze. Nog steeds!

myFlash = new FlashObject(‘http://www.gametrailers.com/umremote312.swf’, ‘swffile’, 480, 409, 8); myFlash.altTxt = ”; myFlash.addVariable(‘mid’, 14269); myFlash.write();

Zie ook:
- Toch maar die Zelda retrospective bekeken

Lees ook:Zelda retrospective deel 3, om stil van te worden
Lees ook:Tegenvallende vierde Zelda retrospective
Lees ook:Toch maar die Zelda retrospective bekeken
Lees ook:Zelda retrospective deel 5: Wind Waker & Minish Cap
Lees ook:Trailers van twee Burger King Xbox360 games

11 reacties op “Zelda retrospective deel 2, met twee van de beste games ooit gemaakt

  1. denise

    dankje erik ! cool dat je het niet vergeten bent!

    ik vind majora’s mask nog steeds een van de beste misschien komt het omdat eigenlijk mijn halve leven er vanaf hing ik was er eigenlijk non stop mee bezig :P

      /   Beantwoorden  / 
  2. SinnardoCode

    heerlijk, heerlijk

      /   Beantwoorden  / 
  3. viktor

    ik heb ocarina of time of de n64 the wind waker op de gc(natuurlijk mijn favoriet) ik heb links awakening op de gbc (dat is links awekening dx ofzo)zelda a link to the past op de gba die was ook vet:D en ik heb zelda oracle of seasons en oracle of time op de computer.
    ocarina of time was ik bij de eindbaas die probeerde ik 1 keer en toen heb ik em niet meer gespeeld en tww heb ik uitgespeeld net als links awekening en a link to the past wasw ik in de nieuwe tijd en toen kwam ik nie verder

      /   Beantwoorden  / 
  4. erik

    “ik vind majora’s mask nog steeds een van de beste misschien komt het omdat eigenlijk mijn halve leven er vanaf hing ik was er eigenlijk non stop mee bezig :P

    Ik vond Majora’s Mask ook heel erg briljant. :) Dat idee met die dagen steeds overnieuw meemaken was zo leuk, van mij mag Nintendo daar nog weleens een spel over maken.

    “ik heb ocarina of time of de n64 the wind waker op de gc(natuurlijk mijn favoriet)”

    Echt waar? De Wind Waker favoriet? Ik heb altijd heel erg het idee dat Nintendo dat spel een beetje afgeraffeld heeft. De graphics zijn prachtig, de controls de beste tot nu toe. En de eerste drie eilanden die je bezoekt zijn werkelijk fantastisch. Maar daarna kom je eigenlijk alleen nog maar piepkleine eilandjes tegen waar nooit iemand op woont. Ik had nog wel wat meer grote eilanden gewild!

    Daarnaast waren er maar 5 dungeons, en allevijf ongelooflijk makkelijk.

    Toen Link voor het eerst onder water ging had ik héél eventjes de hoop dat het spel op dat moment pas echt zou beginnen, en dat je een volledig onderwater-Hyrule zou mogen verkennen. Net zoals Link to the Past eerst ook heel erg klein lijkt als je alleen maar drie pendants hoeft te verzamelen in drie dungeons, en daarna zie je pas hoe groot het spel echt is. Maar the Wind Waker was toen echt al bijna afgelopen. Zonde hoor. Hadden ze dat spel ook maar net zolang uitgesteld als ze met Twilight Princess gedaan hebben! Ik vind de tekenfilm graphics veel mooier dan de realistische graphics van dat spel.

    “erik kijk eens op:

    http://top100.ign.com/2006/index.html

    Ja, wist ik al. :) Maar wel leuk om te zien! Twee Zelda-spellen in de top10

      /   Beantwoorden  / 
  5. denise

    wind waker was inderdaad ook akelig kort, toch heb ik hem wel met plezier uitgespeeld, ik had tww eerder uit dan majora’s mask !

    ik kan me nog zo precies herinneren wat ik allemaal dacht toen ik majora’s mask voor het eerst opstarten, ik heb het eerste gedeelte (dus het krijgen van de ocarina )eerst twee keer moeten spelen omdat ik dacht dat het spel zo moest, met engels was ik niet verder dan het gesprek van de broer van tales (zo heten dat elfje toch ?!) te vertalen met ocean,jungle ect :P pas toen ik ouder was begon ik het spel echt te begrijpn.

      /   Beantwoorden  / 
  6. micha

    dat elfje heet tog tatle(of zo iets)

      /   Beantwoorden  / 
  7. denise

    tale ?! erik help ons !

      /   Beantwoorden  / 
  8. denise

    Tatl dat is het !

      /   Beantwoorden  / 
  9. micha

    ja!

    geef mij maar navi:P

      /   Beantwoorden  / 
  10. denise

    ik vind het in prencipe precies het zelfde ;)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.