Japan krijgt Loco Roco bundle pack


Een witte of een zwarte PSP, een Memory Stick Duo (32 MB), alle andere kabeltjes en een exemplaar van het spel Loco Roco. Vanaf 13 juli kunnen die gelukkige Japanners dat pakket aanschaffen voor de aangenaam lage prijs van 26.040 Yen (ongeveer 180 euro).
Ik word altijd heel erg hebberig van dit soort plaatjes. De komende weken de bekende import-sites maar even mijden, anders komen er ongelukken van. Het soort ongelukken waarbij een paar dagen later de postbode aanbelt met een exotisch ogend pakketje.

Als je om wat voor reden dan ook nu nog steeds niet weet wat Loco Roco eigenlijk is, bekijk dan het onderstaande filmpje eens. Als je hier niet vrolijk van wordt dan weet ik het ook niet meer!

Bron: gamefront

Zie ook:
- Locoroco komt naar Europa
- PSP in de tegenaanval
- LocoRoco
- Locoroco krijgt wereldwijde release

Lees ook:Japan houdt niet van LocoRoco
Lees ook:Locoroco krijgt wereldwijde release
Lees ook:Loco Island?
Lees ook:Japanners kunnen morgen legaal een LocoRoco demo downloaden
Lees ook:Aandelen spelontwikkelaars schieten omhoog na PS3 aankondiging

2 reacties op “Japan krijgt Loco Roco bundle pack

  1. N Stone

    ik snap wat je bedoelt erik. bij het lezen van de text betrapt ik mijn zelf al op dat ik dat van “O dat is bijna betaalbare, ik heb toch nog en SD-disk ligen van 1gb. even op importsite kijken of het pakket er al op staat”

    maar kom mijn nog net inhouden met de gedachtes “ik heb mijn ds ook al een week of twee niet aangeraakt.” en “heb ik echt een 4e console/handheld nodig?”

      /   Beantwoorden  / 
  2. Bou

    loco roco lijkt me zo’n geweldig spel!! daar word je echt onwijs vrolijk van!! waarom,.. o waarom niet voor de ds,… :( naja, misschien moet ik dan toch maar een vakantiebaantje nemen,…

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.